Mañana Mañana 2021: toegankelijk voor iédereen!

Wil je dansen, dwalen, drinken, lachen, ontdekken en genieten van muziek, theater, natuur, nachtelijke afterparty’s en een groot kampvuur? Dan ben je bij Mañana Mañana op het juiste adres. Dit festival zal plaatsvinden van donderdag 12 t/m zondag 15 augustus 2021. En we hebben goed nieuws: samen met de NRPU en de festivalorganisatie gaan we Mañana Mañana volledig toegankelijk maken voor mensen met een handicap!

⇽ Ga naar de homepage van Toegankelijke Festivals

Kaartverkoop

We snappen dat je niet kunt wachten tot het zo ver is, maar de datum voor de kaartverkoop voor de exclusieve tickets voor mensen met een beperking is helaas nog niet bekend. Houd onze social media kanalen en onze website dus goed in de gaten!

Toegankelijkheid

Samen met de NRPU maken wij Mañana Mañana toegankelijk voor bijvoorbeeld mensen in een rolstoel, doven, blinden of mensen met Niet-Aangeboren Hersenletsel. We zorgen ervoor dat er voldoende invalide toiletten aanwezig zijn, dat er een plekje is om je op ieder gewenst moment terug te kunnen trekken en dat er vrijwilligers en verplegers zijn voor medische hulp. Hier lees je hoe wij een festival toegankelijk maken.

Teken ons manifest!

In bijna geen enkel land op de wereld zijn zó veel evenementen bij elkaar als in Nederland. Maar hoeveel festivals we ook hebben: voor iemand met een handicap zijn ze bijna allemaal ontoegankelijk. Dan kan en moet anders! Met een manifest willen we aan de gehele festivalsector laten zien dat inclusie een MUST is. En daar hebben we zo veel mogelijk handtekeningen voor nodig!

Ja, ik teken voor Toegankelijke Festivals!

Bij het aanmelden ga je akkoord met de privacyvoorwaarden van HandicapNL.