Mañana Mañana 2021: toegankelijk voor iédereen!

Wil je dansen, dwalen, drinken, lachen, ontdekken en genieten van muziek, theater, natuur, nachtelijke afterparty’s en een groot kampvuur? Dan ben je bij Mañana Mañana op het juiste adres, maar helaas is het festival een jaartje verzet. Het festival zal plaatsvinden van 9 t/m 12 juni 2022.

⇽ Ga naar de homepage van Toegankelijke Festivals

Lees hier meer over de annulering van het festival

Kaartverkoop

We snappen dat je niet kunt wachten tot het zo ver is, maar helaas moeten we nog één jaartje wachten. Zodra wij meer weten over de Special Care ticketverkoop vind je dat op onze social media kanalen en onze website.

Toegankelijkheid

Samen met de NRPU maken wij Mañana Mañana toegankelijk voor bijvoorbeeld mensen in een rolstoel, doven, blinden of mensen met Niet-Aangeboren Hersenletsel. We zorgen ervoor dat er voldoende invalide toiletten aanwezig zijn, dat er een plekje is om je op ieder gewenst moment terug te kunnen trekken en dat er vrijwilligers en verplegers zijn voor medische hulp. Hier lees je hoe wij een festival toegankelijk maken.

Teken ons manifest!

Wij vinden dat iédereen welkom zou moeten zijn op een festival. Daarom werken we inmiddels samen met 5 verschillende festivals om hun terrein volledig toegankelijk te maken voor mensen met een handicap. Daarnaast zijn we een manifest gestart, waarmee we met zo veel mogelijk handtekeningen aan de festivalsector willen laten zien dat inclusie een MUST is! Steun je onze missie? Laat je stem horen en teken ons manifest!

Ja, ik teken voor Toegankelijke Festivals!

Bij het aanmelden ga je akkoord met de privacyvoorwaarden van HandicapNL.