Concert at SEA 2022: toegankelijk voor iédereen!

Badderen op het Zeeuwse strand, vooraan staan bij je favoriete artiest of chillen op de dam met een biertje en lekker eten. Bij Concert at SEA voel je je thuis! Na drie jaar konden we eindelijk weer met z’n allen op de welbekende Brouwersdam staan. En samen met de organisatie mochten wij de editie in 2022 toegankelijk maken voor mensen met een handicap!

⇽ Ga naar de homepage van Onbeperkt Feest

Afbeelding concert at sea

Concert at SEA 2022 een groot succes

HandicapNL heeft Concert at SEA 2022 toegankelijk gemaakt voor mensen in een rolstoel, mensen met een zintuigelijke beperking en mensen met een verstandelijke beperking. Het terrein werd toegankelijk gemaakt, er waren verhoogde platforms, ons professionele zorgteam stond paraat en er werd een prikkelarme rustruimte gecreëerd. Daarnaast vertaalden onze doventolken ieder nummer en konden rolstoelgebruikers het strand op met onze strandrolstoelen. Samen hebben we het hele weekend Onbeperkt Feest gevierd!

Onbeperkt Feest, voor iédereen

Wij vinden dat iédereen welkom zou moeten zijn op een festival. Daarom werken we inmiddels samen met meerdere festivals om hun evenement volledig toegankelijk te maken voor mensen met een handicap. Daarnaast zijn we een manifest gestart, waarmee we met zo veel mogelijk handtekeningen aan de festivalsector willen laten zien dat inclusie een MUST is! Steun je onze missie? Laat je stem horen en teken ons manifest!

Ja ik teken voor Toegankelijke Festivals!

Bij het aanmelden ga je akkoord met de privacyvoorwaarden van HandicapNL.
HandicapNL maakt van Serious Request een onbeperkt feest
HandicapNL maakt van Serious Request een onbeperkt feest
‘Onbeperkt Feest’-belofte gelanceerd door HandicapNL en Green Events
‘Onbeperkt Feest’-belofte gelanceerd door HandicapNL en Green Events