Concert at SEA 2022: toegankelijk voor iédereen!

Badderen op het Zeeuwse strand, vooraan staan bij je favoriete artiest of chillen op de dam met een biertje en lekker eten. Bij Concert at SEA voel je je thuis! Na drie jaar kunnen we eindelijk weer met z’n allen op de welbekende Brouwersdam staan, van 30 juni t/m 2 juli 2022. En we hebben nóg meer goed nieuws: HandicapNL en Concert at SEA slaan de handen ineen om het festival toegankelijk te maken voor mensen met een handicap!

⇽ Ga naar de homepage van Toegankelijke Festivals

Kaartverkoop

Er zijn helaas geen mindervalide tickets meer beschikbaar voor Concert at SEA 2022. Alle mindervalide tickethouders ontvangen een mail met een invulformulier. Het is belangrijk dat álle tickethouders dit formulier invullen, zodat we onze faciliteiten kunnen afstemmen op jouw wensen en je optimaal kunt genieten van het festival. In de twee weken voorafgaand aan het festival ontvangen de mindervalide tickethouders meer informatie over parkeren, de locatie van het platform, etc.

Toegankelijkheid

HandicapNL maakt Concert at SEA toegankelijk voor bijvoorbeeld mensen in een rolstoel, doven, blinden of mensen met Niet-Aangeboren Hersenletsel. Speciaal voor mindervalide tickethouders plus één begeleider bieden we de volgende faciliteiten aan:

  • Het overgrote deel van het terrein van Concert at SEA is toegankelijk. Er wordt een boardwalk aangelegd langs het strand, zodat je met je rolstoel ook daar een kijkje kunt nemen. Mocht je zelf een strandrolstoel meenemen, dan kan je natuurlijk ook het strand op!
  • Zowel bij het Zeeland podium als bij het Umoja podium zijn er verhoogde platforms. Ook de Spiegeltent is toegankelijk voor mensen in een rolstoel.
  • Vlak na de Zuid-ingang bevindt zich de boulevard. Daar is een plek ingericht waar je terecht kunt als je behoefte hebt aan wat rust, schaduw of aan medische zorg.
  • Gedurende het gehele evenement zijn er vrijwilligers aanwezig van HandicapNL. Zij staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en begeleiding te bieden waar en wanneer jij dat nodig hebt.
  • Daarnaast hebben we een professioneel zorgteam klaarstaan waar je terecht kunt voor verpleegkundige zorg. In het invulformulier kunnen mindervalide tickethouders aangeven welke zorg ze nodig denken te hebben.

Teken ons manifest!

Wij vinden dat iédereen welkom zou moeten zijn op een festival. Daarom werken we inmiddels samen met meerdere festivals om hun evenement volledig toegankelijk te maken voor mensen met een handicap. Daarnaast zijn we een manifest gestart, waarmee we met zo veel mogelijk handtekeningen aan de festivalsector willen laten zien dat inclusie een MUST is! Steun je onze missie? Laat je stem horen en teken ons manifest!

Ja ik teken voor Toegankelijke Festivals!

Bij het aanmelden ga je akkoord met de privacyvoorwaarden van HandicapNL.