HandicapNL huis-aan-huis collecte

In Nederland leven 2 miljoen mensen met een handicap. Zij verliezen nog té vaak waardevolle onderdelen van het leven. Denk aan vrijheid, gezondheid en zelfs vrienden of familie. Wij vinden dat dit niet langer kan en gaan daarom van 27 september t/m 2 oktober 2021 langs de deuren om geld op te halen voor HandicapNL. Doe mee!

  • Je collecteert in je eigen wijk of straat
  • Collecteren kost ongeveer 2 uurtjes van je tijd
  • Gelukkig is het mogelijk om 1,5 meter afstand te houden aan de deur

Meld je aan als collectant:

  • HandicapNL vindt het belangrijk zorgvuldig met jouw gegevens om te gaan. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.

De Collecte[Run]

De collecteweek maakt onderdeel uit van de HandicapNL Collecte[Run], waarbij we in de week van 27 september t/m 3 oktober 2021 samen zo veel mogelijk meters maken voor mensen met een handicap. De eerste meters worden gemaakt van 27 t/m 2 september door onze 14.000 collectanten, die ofwel digitaal, ofwel van deur-tot-deur aan de slag gaan en op 3 oktober strijden de renners/rollers voor de laatste meters tijdens de grandioze, Virtuele Run! We zijn met elkaar verbonden door middel van een exclusieve app, die al collecterend of rennend jouw afgelegde meters bijhoudt.

Voor wie maken we meters?