Vacature: Junior Marketing- en Communicatiemedewerker

Odijk | 36 uur:  Geen dag is hetzelfde in deze leuke functie op de afdeling Marketing & Communicatie van HandicapNL. Dit is de plek waar je met alle aspecten van het MarComs vak in aanraking komt. Fijn als je al enige ervaring hebt, heb je nog geen ervaring maar heel veel zin om met je carrière te gaan beginnen, reageer dan ook.

Een job met maatschappelijke impact

We gooien je niet in het diepe, maar je gaat samen met ervaren collega’s aan de slag om onze doelstellingen te realiseren. Denk hierbij aan het bewaken van de nieuwe huisstijl, het ondersteunen van een projectleider bij een on of off-line campagne, het up to date houden van onze website. Je ondersteunt de ene keer een marketeer en de ander keer een communicatie adviseur. We vinden het belangrijk dat je zorgvuldig werkt en goede teksten leert schrijven.

Facebook en Instagram zijn voor jou gesneden koek en je maakt wekelijks posts en je reageert op de vragen en berichten in de socials.

Herken je jezelf in dit profiel?

 • Enthousiaste collega met een hoop positieve energie;
 • Je wordt blij van variatie en helpt anderen graag;
 • Je bent een aanpakker;
 • Je werkt netjes en zorgvuldig en je hebt oog voor een goede presentatie;
 • Je bent handig met CMS, Photoshop en Canva
 • Je kent de social kanalen en vindt het leuk om deze wekelijks te vullen met leuke interessante en informerende content.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Over de organisatie en het team

HandicapNL ondersteunt mensen met een handicap om zelf de regie van hun leven op zich te nemen. Zo werken we aan toegankelijke festivals, stimuleren we vriendschappen tussen jongeren met en zonder handicap en zorgen we ervoor dat mensen na een ongeluk weer een zo normaal mogelijke leven kunnen leiden ondanks hun handicap.

Het team Marketing en Communicatie is verantwoordelijk voor het merk HandicapNL en ondersteunt en adviseert de afdeling Fondsenwerving in alle externe communicatie en in de werving van donateurs, bedrijven en fondsen. Wij doen dat met communicatie die mensen in hun hart weet te raken en die uitnodigt om bij te dragen aan onze missie.

Er werken bij HandicapNL veertig vaste medewerkers en 600 enthousiaste vrijwilligers in haar programma’s. Jaarlijks lopen 8.000 collectanten voor ons de collecteweek in september. Het team Marketing & Communicatie bestaat uit 7 mensen. Het team wordt aangestuurd door de Manager MarCom. Mensen met een beperking worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

Dit kan je van ons verwachten

 • Je komt in een nieuw enthousiast en creatief team;
 • Een energieke, informele werksfeer binnen een organisatie die diversiteit en inclusie omarmt;
 • Hybride werken vanuit huis en ons kantoor in Odijk (3 dagen kantoor, 1 dag thuis), nabij Utrecht,
 • Een aanstelling van 36 uur per week met een salaris in schaal 6 (CAO Sociaal Werk);
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een vaste eindejaarsuitkering van 8,3%, een loopbaanbudget, vitaliteituren en een individueel keuzebudget (IKB);
 • De aanvraag van een VOG maakt onderdeel uit van ons aannamebeleid.

Is dit jouw droombaan?

Stuur dan je motivatie en CV naar vacature@handicap.nl, t.a.v. Alejandra Ferrari, HR Manager. Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Marjolein Lankhout, Manager Marketing & Communicatie, via marjolein@handicap.nl of bel naar (030) 236 37 77.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.