• Doneer nu
  • Zoeken
    Generic filters
    Exact matches only

Impact & verantwoording

HandicapNL werkt hard aan een samenleving waarin iedereen met een handicap volwaardig mee kan doen. Dat kunnen wij alleen met de steun van onze donateurs, vrijwilligers en partners. Gelukkig dragen veel mensen ons doel een warm hart toe. Op deze pagina vind je de resultaten die we in 2018 met elkaar hebben behaald.

 

We horen regelmatig – vaak schrijnende – verhalen van mensen met een handicap en hun directe omgeving. Ieder verhaal maakt dat we ons nog meer verantwoordelijk voelen om aandacht te vragen en fondsen te werven voor alle – ruim 2 miljoen Nederlanders –  met een handicap.

We zien vaak maar de helft

In veel gevallen is een handicap duidelijk zichtbaar voor de buitenwereld. Toch zien we vaak maar de helft. De meeste mensen met een handicap ervaren juist beperkingen waar je als buitenstaander in eerste instantie niet bij stil staat. Wij vinden het belangrijk dat jij en heel Nederland deze verhalen hoort. Want uit kennis komt begrip en ontstaat er hopelijk verandering. Op onze website jezietmaardehelft.nl vind je verhalen waarmee je de onzichtbare wereld van mensen met een handicap induikt.

 

Lees de persoonlijke verhalen