Steun sporters tijdens de HandicapNL Triathlon

Steun sporters tijdens de HandicapNL Triathlon!

Wil jij komende zomer een goede daad doen, door sporters te steunen tijdens het neerzetten van een unieke sportprestatie? Dat kan! Op 24 augustus a.s. organiseren we weer de HandicapNL Triathlon in Veenendaal en jij kan de sporters helpen hun doel te bereiken. Met jouw bijdrage kan jij de sporters als team of juist individueel sponsoren voor het goede doel. Dus laat je niet weerhouden en kom in actie voor HandicapNL.

Samen sporten en geld ophalen voor Rehab Academy

Samen gaan we geld bij elkaar sporten voor mensen, van wie plotsklaps het leven op zijn kop staat. Mensen die ineens moeten leren leven met een fysieke beperking. Hoe kan je na je revalidatie-traject je leven weer oppakken en echt meedoen in de maatschappij? Samen met Rehab Academy stoomt HandicapNL mensen na het revalideren klaar voor het leven met een fysieke handicap. Het geld dat de sporters bij elkaar sporten gaat dit jaar naar de trainingen van Rehab Academy.

Triathlon ook toegankelijk voor sporters met handicap

De HandicapNL Triathlon onderscheid zich als sportevenement, omdat het toegankelijk is voor iedereen. Handbikers, rolstoelers, duozwemmers/-lopers en tandemrijders zijn van harte uitgenodigd om in actie te komen. Bij de HandicapNL Triathlon leggen deelnemers de triathlon individueel af of vorm je met anderen een team. Het team mag bestaan uit dames en heren, jong en oud (vanaf 16 jaar). Iedereen kan dus meedoen aan de HandicapNL Triathlon en in actie komen voor HandicapNL! Samen of juist alleen.

Ja, ik steun de sporters!

Sporters kunnen kiezen voor één van de volgende afstanden:

  • 1/4 estafette triathlon: met een team van drie deelnemers doe je samen een kwart triathlon in estafettevorm (1 km zwemmen of 40 km fietsen of 10 km hardlopen)
  • 1/8 triathlon individueel
    (500m zwemmen, 20 km fietsen en 5 km hardlopen)
  • 1/4 triathlon individueel
    (1 km zwemmen, 40 km fietsen en 10 km hardlopen)

Kom in actie tijdens de Triathlon Veenendaal voor HandicapNL

In actie komen kan heel gemakkelijk. Deelnemers krijgen van HandicapNL een sponsorpagina die makkelijk deelbaar is met al je vrienden, familie en collega’s. Iedereen die een bijdrage wil leveren aan de sportprestatie van de deelnemers kan de sporters sponsoren en dit ook weer delen met hun eigen vrienden en collega’s. Op die manier geven we nog meer gewicht aan de bijzondere prestatie die we komende zomer neer gaat zetten. Wacht dus niet te lang met het steunen van de sporters, want voor je het weet is het 24 augustus.

Kom in actie!  Meer informatie

“Met een fit en sterk lichaam op ieder zijn niveau kun je veel dingen aan en dat verrijkt zeker het leven! Doen, durven, werken: je moet er gewoon keihard voor werken, je krijgt niks gratis.”