• Doneer nu
 • Zoeken
  Generic filters
  Exact matches only
  Filter by Custom Post Type

Doe mee aan de Triathlon Veenendaal voor HandicapNL

Doe mee aan de HandicapNL Triathlon!

Wil jij komende zomer een unieke sportprestatie neerzetten? Dat kan! Op 24 augustus a.s. organiseren we weer de HandicapNL Triathlon in Veenendaal. Je kunt als team of individueel aan dit evenement meedoen en je laten sponsoren voor het goede doel. Dus laat je niet weerhouden, doe dit jaar mee aan de Triathlon Veenendaal en kom in actie voor HandicapNL.

Triathlon ook toegankelijk voor sporters met handicap

De HandicapNL Triathlon is voor iedereen toegankelijk: o.a. handbikers, rolstoelers, duozwemmers/-lopers en tandemrijders worden van harte uitgenodigd om in actie te komen. Bij de HandicapNL Triathlon leg je de triathlon individueel af of vorm je met anderen een team. Het team mag bestaan uit dames en heren, jong en oud (vanaf 16 jaar). Iedereen kan dus meedoen aan de HandicapNL Triathlon en in actie komen voor HandicapNL! Samen of juist alleen.

Inschrijven!

 Je kunt kiezen voor één van de volgende afstanden:

 • 1/4 estafette triathlon: met een team van drie deelnemers doe je samen een kwart triathlon in estafettevorm (1 km zwemmen of 40 km fietsen of 10 km hardlopen)
 • 1/8 triathlon individueel
  (500m zwemmen, 20 km fietsen en 5 km hardlopen)
 • 1/4 triathlon individueel
  (1 km zwemmen, 40 km fietsen en 10 km hardlopen)

Samen sporten en geld ophalen voor Rehab Academy

Samen gaan we geld bij elkaar sporten voor mensen, van wie plotsklaps het leven op zijn kop staat. Mensen die ineens moeten leren leven met een fysieke beperking. Hoe kan je na je revalidatie-traject je leven weer oppakken en echt meedoen in de maatschappij? Samen met Rehab Academy stoomt HandicapNL mensen na het revalideren klaar voor het leven met een fysieke handicap. Het geld dat we bij elkaar sporten gaat dit jaar naar de trainingen van Rehab Academy.

Kom in actie bij de Triathlon Veenendaal voor HandicapNL

In actie komen kan heel gemakkelijk. Je krijgt van HandicapNL een sponsorpagina die je makkelijk kunt delen met al je vrienden, familie en collega’s. Zij kunnen jou sponsoren en dit ook weer delen met hun vrienden en collega’s. Op die manier geef je nog meer gewicht aan de bijzondere prestatie die je komende zomer neer gaat zetten. Wacht dus niet te lang met het inschrijven, want het aantal startplekken in onze speciale serie is beperkt!

Schrijf je nu in!    Meer informatie

“Met een fit en sterk lichaam op ieder zijn niveau kun je veel dingen aan en dat verrijkt zeker het leven! Doen, durven, werken: je moet er gewoon keihard voor werken, je krijgt niks gratis.”