Dutch Grand Prix 2022: toegankelijk voor iédereen!

HandicapNL en de Dutch Grand Prix vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt tijdens een evenement. Daarom kreeg HandicapNL de eer om dit gigantische evenement in 2021 toegankelijk te maken voor mensen met een handicap. Dit was zó’n grandioos succes, dat we ook in 2023 weer de handen ineen slaan met de Dutch Grand Prix om mensen met een handicap te kunnen verwelkomen!

⇽ Ga naar de homepage van Toegankelijke Festivals

Welke faciliteiten zijn er voor mensen met een handicap?

Door de Dutch Grand Prix toegankelijk te maken, hopen wij dat iédereen met een handicap zonder zorgen kan genieten van de race. Met een Extra Care ticket kun je daarom gebruik maken van bijvoorbeeld parkeerplekken in de buurt van het circuit, aangepaste sanitaire voorzieningen, extra verzorgingsruimtes en een plek aan de start/finish. Lees hier meer over de faciliteiten en services die worden aangeboden door HandicapNL.

We waren erg verrast door alles wat er uitstekend geregeld was op het gebied van toegang, faciliteiten en begeleiding. Het enthousiasme en de betrokkenheid maakten indruk.  Jullie hebben de letterlijke en figuurlijke hobbels van de Dutch Grand Prix recht gestreken. Dank daarvoor!

Maartje: “Mijn handicap even vergeten”

Eén van de deelnemers op de Dutch Grand Prix 2021 was Maartje. “Dit was het eerste moment in mijn leven waarbij mijn handicap totaal niet uitmaakte. Ik was geen uitzondering, maar juist onderdeel van iets speciaals.” In een exclusief interview met HandicapNL vertelt Maartje over haar ervaringen.

Lees het verhaal van Maartje

Dutch Grand Prix slechts het begin

Wij vinden dat iédereen welkom zou moeten zijn op een festival. Daarom werken we naast de Dutch Grand Prix samen met meerdere festivals om hun terrein volledig toegankelijk te maken voor mensen met een handicap. Daarnaast zijn we een manifest gestart, waarmee we met zo veel mogelijk handtekeningen aan de festivalsector willen laten zien dat inclusie een MUST is! Steun je onze missie? Teken ons manifest!

Tickets 2022 zijn uitverkocht!

Voor de Dutch Grand Prix 2022 zijn er helaas geen Extra Care tickets meer beschikbaar. Ben je geïnteresseerd in Extra Care tickets voor volgend jaar? Laat dan je gegevens achter in onderstaand formulier, dan brengen we je als eerste op de hoogte zodra de ticketaanvraag voor 2023 van start gaat.

Houd me op de hoogte over de ticketaanvraag voor 2023!

Bij het aanmelden ga je akkoord met de privacyvoorwaarden van HandicapNL.