Masterclasses Philadelphia

Philadelphia is een stichting die mensen met een handicap ondersteunt. Iedereen moet het beste uit zichzelf kunnen halen. Eén van hun projecten is om, samen met HandicapNL, zoveel mogelijk mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking in aanraking te laten komen met muziek. Dit doen zij door middel van Masterclasses.

 

Tijdens de workshops stimuleren we mensen met een handicap om uit hun comfortzone te komen en gezamenlijk een muzikale reis te maken, om te ontdekken welke talenten in hen schuilen. We willen laten zien hoe mooi het is om je eigen gedachtes op papier te zetten en je te beseffen dat elk leven een lied is. Talenten kunnen doorgroeien naar een optreden in het theater of misschien wel een deelname aan het “Knoop on Tour” programma. Deze Masterclasses worden gegeven door Maarten Peters in het Toverbaltheater.

Naast deze masterclass doet Philadelphia nog veel meer! Samen met HandicapNL verzorgen zij het Knoop Gala en het project Music Unlimited, dat muziek voor mensen met een handicap toegankelijk maakt. Want muziek en talentontwikkeling dragen bij aan een waardevol dagelijks leven, zoals dat voor iedereen vanzelfsprekend zou moeten zijn.