Gebaar van waardering: een verwenbox voor mantelzorgers

Mantelzorgers zijn van essentieel belang in het leven van iemand met een handicap. Soms zijn ze de steun en toeverlaat, soms maken ze het leven nét even wat makkelijker, lichter, vrolijker. HandicapNL wil deze mensen graag in het zonnetje zetten en een steuntje in de rug geven. Daarom verrassen we maar liefst 500 mantelzorgers met een Gebaar van waardering.

 

HandicapNL vindt dat iedere mantelzorger de waardering moet krijgen die hij of zij verdient. Daarom zetten wij mantelzorgers zo nu en dan in het zonnetje. Onze acties zijn volledig afhankelijk van donaties. Sta jij achter onze missie?

Word donateur

Waardering tonen

Omdat de zorg voor je dierbare altijd vóór gaat, lukt het lang niet altijd om goed voor jezelf te zorgen en jezelf een keer te verwennen. Bovendien is het voor familie, kennissen of vrienden soms lastig om de waardering uit te spreken naar de mantelzorger. Bij HandicapNL kan je gratis een verwenbox aanvragen vol lieve en leuke cadeautjes. Degene die je in het zonnetje wilt zetten ontvangt de verwenbox op 3 december 2019 thuis.

Derde jaar op een rij

Dit is het derde jaar op rij dat HandicapNL honderden mantelzorgers van een dierbare met een handicap verrast met een verwenbox. Om hen te laten weten dat ze gezien en gewaardeerd worden. En om hen een steuntje in de rug te geven. De cadeautjes in de verwenbox zijn voor een deel gemaakt door iemand met een beperking.

Volgend jaar weer?

Wil jij graag een mantelzorger van iemand met een handicap verrassen met een Gebaar van waardering? Een partner, ouder, broer/zus, grootouder, vriend of buurvrouw? Wie weet hebben we deze actie volgend jaar weer. Houd onze website goed in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief zodat je als eerste op de hoogte bent.

Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

 

Het Barnevelds Gala: ‘’We doen het samen en dat is zo ontzettend waardevol’’
Het Barnevelds Gala: ‘’We doen het samen en dat is zo ontzettend waardevol’’
Veilig en vertrouwd bij Stichting De Iris
Veilig en vertrouwd bij Stichting De Iris