Gebaar van waardering: een verwenbox voor mantelzorgers

Mantelzorgers zijn van essentieel belang in het leven van iemand met een handicap. Soms zijn ze de steun en toeverlaat, soms maken ze het leven nét even wat makkelijker, lichter, vrolijker. In elk geval dragen deze mensen, die zich met toewijding en liefde inzetten, bij aan het welzijn en de kwaliteit van leven van iemand met een beperking. Wij willen deze mensen graag in het zonnetje zetten en hen een steuntje in de rug geven. Daarom verrassen we op 3 december – Wereld Gehandicapten Dag – 500 mantelzorgers met een Gebaar van waardering.

Mantelzorger met zoon pakt de verwenbox uit van Gebaar van Waardering

Mantelzorger met zoontje met Syndroom van Down pakt de verwenbox uit van Gebaar van Waardering

Waardering tonen

Omdat de zorg voor je dierbare altijd vóór gaat, lukt het lang niet altijd om goed voor jezelf te zorgen en jezelf een keer te verwennen. Bovendien is het voor familie, kennissen of vrienden soms lastig om de waardering uit te spreken naar de mantelzorger. Bij HandicapNL kan je gratis een verwenbox aanvragen vol lieve en leuke cadeautjes. Degene die je in het zonnetje wilt zetten ontvangt de verwenbox op 3 december thuis.

Dit is het derde jaar op rij dat HandicapNL honderden mantelzorgers van een dierbare met een handicap verrast met een verwenbox. Om hen te laten weten dat ze gezien en gewaardeerd worden. En om hen een steuntje in de rug te geven. De cadeautjes in de verwenbox zijn voor een deel gemaakt door iemand met een beperking.

Als eerste op de hoogte

Wil je graag een mantelzorger van iemand met een handicap verrassen met een Gebaar van waardering? Een partner, ouder, broer/zus, grootouder, vriend of buurvrouw? Volgend jaar verwennen we weer mantelzorgers met een mooie verwenbox. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan ben je als eerste op de hoogte als de actie weer start.

Ja, ik meld mij aan