ABCDate helpt bij de zoektocht naar de liefde

Liefde, geluk en vriendschap; iedereen heeft het nodig. Ook mensen met een verstandelijke beperking. Voor deze doelgroep is het echter niet altijd even makkelijk om iemand te vinden voor een mooie vriendschap of een liefdesrelatie. Speciaal voor hen richtte Stichting Leer Zelf Online daarom de website ABCDate op, waar zij mensen kunnen ontmoeten voor vriendschap of een relatie.

 

HandicapNL vindt dat niémand zich eenzaam mag voelen. Daarom ondersteunen wij liefdes- en vriendschapsprojecten voor mensen met een handicap, zoals ABCDate of Buddies. Deze steun is volledig afhankelijk van donaties. Sta jij achter onze missie?

Word donateur

Eenvoudig contact leggen

Mensen met een verstandelijke beperking zijn vaak eenzaam. ABCDate maakt het mogelijk om op een laagdrempelige manier contact te leggen, zodat deze groep toch mee kan doen. Het biedt een internetplatform waar 18-plussers met een verstandelijke beperking eenvoudig contact met elkaar kunnen leggen.

Ontmoetingsavonden en trainingen

Voor mensen die het eng of spannend vinden om te gaan daten, zijn er trainingen. Zo gaan zij goed voorbereid naar hun date met hopelijk een geslaagde afloop! ABCDate organiseert ook ontmoetingsavonden, thema-avonden en begeleiding voor zowel cliënten als hun begeleiders.