Stuur een GRATIS kaartje!

De wereld van mensen met een handicap is vaak al klein, door het coronavirus is die nóg kleiner. Familie en vrienden komen nauwelijks of niet meer langs, dagbesteding of werk gaat niet door en eenzaamheid slaat toe. Wij willen hen graag een hart onder de riem steken. Help jij ons mee? Schrijf hieronder een hartverwarmend berichtje, dan zetten wij dit op een leuk kaartje en bezorgen wij deze bij iemand waarvan wij denken dat hij/zij wel wat aandacht kan gebruiken!

  • ✎ Schrijf een leuk berichtje
  • Vul hier jouw gegevens in
  • HandicapNL vindt het belangrijk zorgvuldig met jouw gegevens om te gaan. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.

Hoe werkt het?

 

Veiligheid post bezorgen in corona-tijd

Volgens het RIVM is de kans klein dat je ziek wordt via post en pakketten. De kans wordt nog kleiner als je regelmatig je handen wast, ook na het openen van post. De tekst op de ansichtkaarten die mensen met een handicap ontvangen, is met machines gedrukt. Bovendien staat er een sticker op met het advies om de post 24 uur te laten rusten alvorens het te openen. Dit om het mogelijke besmettingsgevaar nog verder te verkleinen. Zie voor meer info de website van het RIVM en POSTNL.