Neem HandicapNL op in uw testament

Gelooft u net als HandicapNL dat iedereen eerlijke kansen verdient, overweeg dan om HandicapNL in uw testament op te nemen. Bij een notaris geeft u uw wensen aan in een persoonlijk testament, met een legaat, een erfstelling of een fonds op naam.

Vraag de brochure aan

Veelgestelde vragen

 • Hoe regel ik de verdeling van mijn erfenis?
  In een testament kunt u aangeven wat uw wensen zijn over de vedeling van uw erfenis. Als u geen testament heeft wordt uw nalatenschap verdeeld volgens het wettelijk erfrecht. In het erfrecht geldt alleen juridische relatie met uw partner, kinderen en bloedverwanten. Een handige manier om te checken of u een testament nodig heeft, is www.testamenttest.nl. Ook kunt u testen of uw huidige testament nog overeenkomt met uw wensen.
 • Moet ik naar de notaris om aan een goed doel na te kunnen laten?
  Indien u wilt nalaten aan een goed doel, dan zult u naar de notaris moeten om een testament op te maken. Want zonder testament is het niet mogelijk om na te laten aan een goed doel, zoals aan HandicapNL. U kunt een deel van het opstellen van het testament ook online doen via nutestament.nl. Dit scheelt u een behoorlijk bedrag in de kosten. U krijgt dan echter geen persoonlijk advies.

Naar alle veelgestelde vragen

 

Regel uw testament online

HandicapNL werkt samen met NuTestament. Daar regelt u makkelijk, voordelig en in uw eigen tempo een testament, waarin u ons als begunstigde kunt opnemen. Bovendien kost bij NuTestament een testament maar € 195,- (zonder bijkomende kosten).

Naar NuTestament.nl

 

Brochure aanvragen

In onze gratis brochure vindt u meer informatie over het opnemen van HandicapNL in uw testament. Wij sturen u onze brochure met veel plezier toe.

Vraag de brochure aan

‘Laat u een wereld na waarin niemand wordt buitengesloten?’

Staat HandicapNL in uw testament?

Indien u HandicapNL heeft opgenomen in uw testament dan horen wij dit heel graag van u. Hierdoor kunnen we u bedanken en u als bijzondere donateur opnemen in ons bestand. Uiteraard kunt u ons altijd laten weten als u verder geen contact met ons wenst.

Laat ons weten dat u HandicapNL heeft opgenomen in uw testament

 

Collecteer tijdens een uitvaart

We merken steeds vaker dat mensen geld willen doneren bij een uitvaart. Zeker als iemand met een handicap is overleden. Er wordt dan door de familie van de overledene gevraagd om een bedrag te schenken in plaats van bloemen mee te nemen.

Meer informatie

 

 • Meer weten over het opnemen van HandicapNL in uw testament?

  Neem dan contact op met Karin van der Leest, relatiemanager nalatenschappen. Zij bespreekt graag met u de mogelijkheden om na te laten.

  T: (0)30-2363777
  E: nalaten@handicap.nl