Jouw nalatenschap is van grote waarde

Je kunt jouw idealen nog steeds waarmaken wanneer je er niet meer bent. Via HandicapNL steun je mensen met een fysieke, verstandelijke of meervoudige beperking om volwaardig mee te doen in de samenleving. Wij steunen projecten die helpen eigen keuzes te maken en eerlijke kansen vanuit de samenleving stimuleren. Help mee door middel van jouw nalatenschap.

Iedereen hoort erbij

Nadenken over een testament, en dus over wat er gebeurt als je er niet meer bent, is geen gemakkelijk onderwerp. Toch is het een geruststellende wetenschap dat alles van tevoren goed geregeld is.

Geloof jij net als HandicapNL dat iedereen eerlijke kansen verdient, overweeg dan om HandicapNL in jouw testament op te nemen. Want waarom zou je niet blijven steunen na jouw overlijden? Bij een notaris geef je je wensen aan in een persoonlijk testament, met een legaat, een erfstelling of een fonds op naam.

Brochure aanvragen: goede doelen testament

In onze gratis brochure vind je meer informatie over opname van ons fonds in jouw testament. Hierin vind je ook meer over de historie van HandicapNL en waarom we de krachten van het Revalidatiefonds en Fonds verstandelijk gehandicapten hebben gebundeld. Vraag de gratis brochure aan via het formulier.

Brochure aanvragen 

 

 

Een laatste eerbetoon aan mijn overleden broer

Ik had als kind een broer die in een rolstoel zat. Kindverlamming. Daarom heb ik een handicap altijd  heel normaal gevonden. Wat ik me herinner is hoe vreemden op ons reageerden. We werden echt nagekeken als we gingen wandelen. Kindverlamming bestaat in Nederland allang niet meer. Maar mensen met een handicap worden nog steeds niet normaal behandeld. Het was één van de redenen om het Revalidatiefonds op te nemen in m’n testament. Als een laatste eerbetoon aan mijn overleden broer.

Jantine Blok (83), nalater

Direct zelf nalatenschap regelen

Help ons door HandicapNL een plek te geven in jouw testament. Zo wordt er ook na jouw overlijden doorgewerkt aan het ideaal dat je hebt en draag je bij aan een mooiere wereld.

 

 

Meer weten over het opnemen van HandicapNL je testament?

Neem dan contact op met Karin van der Leest, relatiemanager nalatenschappen. Zij bespreekt graag met jou de mogelijkheden om na te laten.

T: (0)30-2363777
E: nalaten@handicap.nl