• Doneer nu
  • Zoeken
    Generic filters
    Exact matches only

Speel mee in een loterij voor HandicapNL

HandicapNL wordt gesteund door Nederlandse Loterij en de VriendenLoterij. Speel je al mee met de VriendenLoterij? Dan kun je je lot omzetten naar een lot voor de HandicapNL. Je hoeft dan alleen maar de VriendenLoterij te bellen via 088 – 020 1020 (gebruikelijke telefoonkosten per gesprek) tijdens openingstijden: op werkdagen tussen 9.00 uur en 21.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur.

Logo Vriendenloterij

Logo Nederlandse loterij

Speel mee in de VriendenLoterij

De VriendenLoterij steunt organisaties die mensen in Nederland helpen die in hun leven minder geluk hebben gehad, kwetsbaar zijn of om een andere reden steun verdienen. Voor 2018 heeft HandicapNL een bijdrage ontvangen van € 2.211.742, -.

Draag jij HandicapNL een warm hart toe en wil je ook kans maken op leuke prijzen? Speel dan mee met de VriendenLoterij en maak iedere maand kans op tienduizenden prijzen oplopend tot wel € 100.000,-.

Activeer hier je lot en speel mee

Vanaf 20 december 2019 is de lotprijs € 14,00 per trekking. Er zijn veertien trekkingen per jaar. Tenminste 40% van de lotprijs gaat direct naar HandicapNL. Deelname is vanaf 18 jaar. Op vriendenLoterij.nl/speluitleg vind je meer informatie.

In de VriendenLoterij is je mobiele nummer je lotnummer met de kans op prijzen oplopend tot € 100.000,-.

Speel mee in de Nederlandse Loterij

Bijdragen aan een gezonder en gelukkiger Nederland en daarnaast kans maken op mooie geldprijzen? Speel dan mee met de Nederlandse Loterij.

Nederlandse Loterij is de naam achter 7 bekende spelmerken. Zij maken niet alleen veel deelnemers blij met mooie geldprijzen, maar zij zorgen er ook voor dat Nederland gelukkiger en gezonder wordt. Dit doen ze door sport en bewegen mogelijk te maken voor iedereen. Van jong tot oud, van Olympisch tot paralympisch en van revalidatie tot gehandicaptensport.

Haar opbrengst draagt de Nederlandse Loterij af aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën, NOC*NSF en aan 18 goede doelen, waaronder HandicapNL.

Meespelen?
Je kunt online of bij één de 5000 verkooppunten loten kopen van de spellen van Nederlandse Loterij.

Speel mee met nederlandseloterij.nl