• Doneer nu
  • Zoeken
    Generic filters
    Exact matches only
    Filter by Custom Post Type

Speel mee in een loterij voor HandicapNL

HandicapNL wordt gesteund door Nederlandse Loterij en de VriendenLoterij. Speel je al mee met de VriendenLoterij? Dan kun je je lot omzetten naar een lot voor de HandicapNL. Je hoeft dan alleen maar de VriendenLoterij te bellen via 0900 – 300 1400 (€ 0,50 per gesprek).

Logo Vriendenloterij

Logo Nederlandse loterij

Speel mee in de Vriendenloterij

De VriendenLoterij steunt organisaties die mensen in Nederland helpen die in hun leven minder geluk hebben gehad, kwetsbaar zijn of om een andere reden steun verdienen. In 2017 heeft HandicapNL een bijdrage ontvangen van € 1.777.004,-.

Draag jij HandicapNL een warm hart toe en wil je ook kans maken op leuke prijzen? Speel dan mee met de VriendenLoterij en maak iedere maand kans op tienduizenden prijzen oplopend tot wel € 100.000,-.

Activeer hier je lot en speel mee

Vanaf januari 2018 is de lotprijs € 13,50 per trekking. Er zijn veertien trekkingen per jaar. De helft van de lotprijs gaat direct naar HandicapNL. Deelname is vanaf 18 jaar. Op vriendenLoterij.nl/speluitleg vind je meer informatie.

In de VriendenLoterij is je mobiele nummer je lotnummer. Naast de kans op prijzen oplopend tot € 100.000,- maak je met je mobiele nummer ook kans op de unieke AutoJackpot! De enige jackpot die niet oploopt met geld, maar met auto’s.

Speel mee in de Nederlandse loterij

Bijdragen aan een gezonder en gelukkiger Nederland en daarnaast kans maken op mooie geldprijzen? Speel dan mee met de Nederlandse Loterij.

Nederlandse Loterij is de naam achter 7 bekende spelmerken. Zij maken niet alleen veel deelnemers blij met mooie geldprijzen, maar zij zorgen er ook voor dat Nederland gelukkiger en gezonder wordt. Dit doen ze door sport en bewegen mogelijk te maken voor iedereen. Van jong tot oud, van Olympisch tot paralympisch en van revalidatie tot gehandicaptensport.

Haar opbrengst draagt de Nederlandse Loterij af aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën, NOC*NSF en aan 18 goede doelen, waaronder HandicapNL.

Meespelen?
Je kunt online of bij één de 5000 verkooppunten loten kopen van de spellen van Nederlandse Loterij.

Speel mee met nederlandseloterij.nl