Doneer ICT aan hét goede doel HandicapNL

Doneer je oude apparatuur aan HandicapNL

Is jullie ICT apparatuur toe aan vervanging? Of heeft jouw bedrijf of werkgever onlangs nieuwe ICT aangeschaft? Besteed dan de afvoer van je afgeschreven hardware uit en doneer de restwaarde aan HandicapNL. Denk aan bijvoorbeeld oude beeldschermen, servers of netwerkapparatuur. Maar zeker ook aan telefonie, zowel mobiel als vaste toestellen. Dat scheelt je veel tijd en moeite en tegelijkertijd steun je HandicapNL, hét goede doel voor iedereen met een beperking.

Aanmelden

De vijf stappen om ICT apparatuur te doneren

Stap 1: Intake
HandicapNL werkt samen met DeLaRey Trading. Je meldt je aan voor een telefonisch of persoonlijk intakegesprek waarin zaken als procedures, registratie en waardebepaling met jou besproken worden.

Stap 2: Logistiek
Er wordt een inventarisatie gemaakt en een restwaarde bepaald. Na akkoord wordt de ICT apparatuur opgehaald (alleen binnen Nederland). Elke datadrager wordt van data ontdaan als ook registratie van alle assets.

Stap 3: Rapportage
Je ontvangt een rapportage voor je eigen administratie. In deze rapportage staat exact en op serienummer nauwkeurig vermeld welke apparaten ingeleverd zijn en wat de status en waarde hiervan is. Ook ontvang je per data drager een certificaat dat alle data volgens de juiste normen is gewist.

Stap 4: Verwerking
De apparatuur krijgt een nuttige bestemming binnen Nederland, België of Duitsland. Hardware die geen restwaarde meer heeft, wordt milieubewust en verantwoord gerecycled.

Stap 5: Uitbetaling goede doel
De restwaarde van de ICT apparatuur wordt uit naam van jouw bedrijf overgemaakt aan HandicapNL. Je ontvangt een certificaat met het bedrag van de gehele donatie.

Aanmelden

 • Afbeelding van Reiny Westerveld, eigenaar DeLaRey Trading

  Reiny Westerveld, eigenaar DeLaRey Trading

  “Bedrijven zien niet altijd dat de oude apparatuur die ze in het magazijn hebben staan nog een behoorlijke waarde heeft. Met onze actie slaan we meerdere vliegen in één klap door bedrijven te ontzorgen, duurzaam te werk te gaan en geld in te zamelen voor het goede doel.”

 • Afbeelding van Cleo van Amelsfort, managing partner bij Independent Recruiters Groep

  Cleo van Amelsfort, managing partner bij Independent Recruiters Groep

  “Bij ons stonden er flink wat beeldschermen wortel te schieten, dus dit project kwam voor ons op het juiste moment. We hopen dat de oude apparatuur zo op een mooi plekje terecht komt en we zijn blij dat we hiermee bijdragen aan de missie van HandicapNL.”

Voordelen om je oude apparatuur te doneren aan HandicapNL:

 • Kosteloos transport
 • Duidelijke en heldere afvoer/verwerking
 • Dataverwijderingsverklaring
 • Extra controle en ondersteuning Certus Software
 • Beperking van elektronisch afval
 • Een mooie vorm van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Aanmeldformulier