Collecteer voor je clubkas

Clubs, stichtingen en verenigingen die tijdens onze collecteweek geld ophalen voor HandicapNL, ontvangen de helft van het bedrag ze zelf hebben opgehaald om te besteden aan activiteiten voor mensen met een handicap. De andere helft gaat naar mooie projecten die mensen met een handicap helpen volwaardiger met de samenleving mee te doen. Zo zorgen we samen voor meer mogelijkheden voor deze groep.

Dus organiseert jouw (sport)vereniging of club ook activiteiten voor mensen met een fysieke of verstandelijke beperking? Meld je dan nu aan voor de HandicapNL Collecte van 24 t/m 29 september.

200 clubs collecteren al voor hun clubkas

Ruim 200 clubs en verenigingen doen inmiddels mee met de HandicapNL Collecte. Met minimaal 5 collectanten gaan zij tijdens de collecteweek op pad. Je ziet ze met verzegelde collectebussen en promotiemateriaal van hun eigen club én HandicapNL.
Door het geld dat ze ophalen maken ze weer meer activiteiten voor hun club mogelijk. Ook leveren ze een belangrijke bijdrage voor mensen met een fysieke, verstandelijke of meervoudige beperking om volwaardig mee te doen in de samenleving.

Meld je vereniging aan

Wil je meer informatie of jouw vereniging direct aanmelden? Stuur ons dan een mailtje met onderstaande informatie en we laten je zo snel mogelijk weten of je aan de slag kunt en hoe dat werkt.

Stuur een mail naar info@collectebureau.nl met de volgende informatie:

  • Naam vereniging
  • Project of doel waaraan je de eigen opbrengst wilt besteden (moet altijd voor mensen met een handicap zijn)
  • Plaats(en) waar je wilt collecteren
  • Schatting van het aantal collectanten
  • Naam, telefoonnummer en e-mailadres contactpersoon

Meld je aan voor onze collecte als club of vereniging en collecteer voor je clubkas én mensen met een handicap!