• Doneer nu
  • Zoeken
    Generic filters
    Exact matches only

Geef iemand een gebaar van waardering

HandicapNL gaat dit najaar honderden ouders en verzorgers van kinderen met een beperking verrassen met een verwenbox. Een doos gevuld met leuke en lieve verwennerijen als gebaar van waardering.

Ken jij iemand die zo’n verwenbox wel kan gebruiken? Laat het ons weten en wij zorgen voor de verrassing!

Verrassing met een verwenbox

De dagelijkse zorg voor een kind met een handicap is zwaar en stopt nóóit. 60% van de ouders van kinderen met een beperking heeft te kampen met een burn-out. Ruim driekwart van de ouders is minder gaan werken om voor hun kind te zorgen. Daarom zetten wij ze graag in het zonnetje door hen met een verwenbox te verrassen.

 

Ja, ik geef een gebaar van waardering

  • Vul hier de gegevens in van degene aan wie je de box wil schenken*
  • Vul hier jouw gegevens in
  • We hanteren het principe van één verwenbox per gezin. Lees onze spelregels in de actievoorwaarden.
  • HandicapNL vindt het belangrijk zorgvuldig met jouw gegevens om te gaan. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.

“Wauw! Wat een ontzettend mooi cadeau! Vol met hele mooie spullen. Echt vol liefde ingepakt. Ik ben er ontzettend geraakt en geroerd door. Bedankt!”

Anne (46), moeder van Pim (12)

Wat zit er in de verwenbox?

Om je een idee te geven: er zitten lekkernijen in zoals koekjes van de Koekfabriek, voor elke dag van de maand een fijn complimentje van MooiDoorMij, een blik van waardering en uiteraard een knuffel. Kortom, we garanderen je dat deze Verwenbox de ontvanger een blij gevoel geeft. Dus meld snel iemand aan die dit gebaar van waardering verdient.

Geef een verwenbox

Dankzij de deelnemers van de Insurance Cycle tour kunnen wij honderden gezinnen blij maken met een verwenbox. Op 24 mei gingen zij op de fiets om geld bij elkaar te brengen voor deze boxen. Dank aan alle deelnemers!