• Doneer nu
  • Zoeken
    Generic filters
    Exact matches only

Voor collecte organisatoren

Speciaal voor collecte organisatoren hebben we allerlei ondersteunende teksten, documenten en tips gemaakt die je helpen van de collecte een succes te maken.

Digitale collectesysteem

De organisatie van de collecte loopt het meest soepel als je gebruik maakt van ons digitale collectesysteem. Hierin heb je altijd actuele gegevens, leg je gemakkelijk de gegevens van je collectanten vast, maar je wijkindelingen en looproutes.

Collecte 3.0. IDEAL QR code

Het is nu ook mogelijk voor gevers om een iDEAL QR donatie te doen aan de collectant. Het enige dat nodig is om een betaling te doen is een iDEAL QR-code en de bank app op de telefoon van de gever.

Bestel collectematerialen

We hebben allerlei collectematerialen waarvan je gebruik kunt maken. In het digitale collectesysteem van HandicapNL vind je een overzicht van onze materialen en hoe je ze kunt gebruiken.

Logo’s, banners en beeld

Binnenkort kan je hier alle advertenties, persberichten en beeldmateriaal rondom de collecte downloaden. Op onze perspagina staan advertenties en logo’s van HandicapNL. Bekijk hier het persoverzicht.

Meer informatie

Wil je meer informatie over het organiseren van een collecte of heb je een specifieke vraag? Stuur dan een mail naar info@collectebureau.nl.

Stuur mail