• Doneer nu
  • Zoeken
    Generic filters
    Exact matches only

HandicapNL digitale collecte

HandicapNL zet zich keihard in om ervoor te zorgen dat alle 2 miljoen mensen in Nederland met een handicap een ‘normaal’ leven kunnen leiden. Hierbij zijn wij volledig afhankelijk van donaties en daarom hebben we jouw hulp hard nodig. Word digitale collectant! Gewoon, terwijl je onderuitgezakt op de bank ligt.

Digitale collecte

Collecteren voor een goed doel is nu makkelijker dan ooit! Maak eenvoudig jouw eigen online collectebus aan. Deze collectebus kan je vervolgens super makkelijk delen met vrienden, familie, buren en collega’s via Social Media, WhatsApp of e-mail. Net als bij de huis-aan-huis collecte zijn de digitale donaties anoniem en eenmalig.

Ja, ik word digitale collectant

De Collecte[Run]

De digitale collecte is dit jaar onderdeel van het grootste virtuele event van Nederland: de Collecte[Run]. Van 21 t/m 27 september maken we met duizenden hardlopers, rollers, wandelaars en collectanten zo veel mogelijk meters om geld op te halen voor HandicapNL. Als digitale collectant maak je deel uit van dit virtuele event en zorg jij ervoor dat HandicapNL meters kan gaan maken voor mensen met een handicap.

 

Voor wie maken we meters?