• Doneer nu
  • Zoeken
    Generic filters
    Exact matches only

Waarom zou je door de pech van een handicap alles moeten verliezen? Een goede baan, kunnen sporten, een drankje doen met vrienden of familie die je steunt. Wij zien keer op keer dat dit gebeurt en vinden dit niet normaal. Jij toch ook niet? Kom daarom samen met ons in actie tijdens de HandicapNL Collecte[Run]!

De Collecte[Run]

Van 21 t/m 27 september maken we samen zo veel mogelijk meters voor mensen met een handicap. De eerste meters maken we van maandag t/m zaterdag met alle (digitale) collectanten. Als klap op de vuurpijl strijden we op zondag voor de laatste meters tijdens de grandioze Virtuele Run. Schrijf je snel in, want dit wil je niet missen!

Hoe ga jij meters maken?

Samen meters maken

Tijdens de Collecte[Run] halen we samen zoveel mogelijk geld op. Maar voor wie doen we dit? HandicapNL steunt iedereen met een handicap die door pech en tegenslagen nét dat duwtje in hun rug nodig hebben om een normaal leven te kunnen leiden. Lees de bijzondere verhalen van Leonie, Sebastiaan en Rienk. Je zal versteld staan van hun strijdersmentaliteit!

Help ons met een donatie

Wil je liever niet meedoen aan de collecte of de Virtuele Run worden? Steun ons dan door middel van een (eenmalige) donatie. Jouw bijdrage is hard nodig!