De HandicapNL Collecte[Run] 2020

Van 21 t/m 27 september 2020 was de HandicapNL Collecte[Run]. Zeven dagen lang stond heel Nederland in het teken van mensen met een handicap. Duizenden donateurs, vrijwilligers, hardlopers en collectanten hebben zo veel mogelijk meters gemaakt om geld op te halen voor HandicapNL!

Opbrengst collecte

De eerste zes dagen is er massaal gecollecteerd, zowel digitaal als langs de deuren. De collectebussen zullen vanaf nu worden geteld. Maar, de opbrengst van de digitale collecte is al wel bekend: een fantastisch bedrag van maar liefst €63.816. Wat een prestatie!

Opbrengst Virtuele Run

Op 27 september hebben we de Collecte[Run] afgesloten met de Virtuele Run. Hier hebben alle runners en rollers voor hun laatste meters gestreden. Via de livestream met radio DJ Jeroen Post en zanger Charly Luske hebben we er één groot feest van gemaakt. En er is ook nog eens een práchtig bedrag opgehaald door alle runners en rollers van maar liefst €21.679.

Bedankt!

Graag willen we iedereen bedanken die zijn steentje heeft bijgedragen: Virtuele Runners, huis-aan-huis collectanten, organisatoren, digitale collectanten, vrijwilligers en donateurs. Bedankt! Zonder jullie hadden we dit nooit kunnen doen.