Kom stage lopen bij [Buddies]

Vriendschap is één van de meest waardevolle dingen in het leven. Maar voor veel jongeren met een licht verstandelijke beperking is het best lastig om vriendschappen te sluiten[Buddies] vindt het belangrijk dat ook deze jongeren een leuk sociaal leven kunnen leiden. 

← Naar de homepage van [Buddies]

Maak het verschil met je stage

Stage lopen bij [Buddies] kan op twee manieren: als peer-buddy van iemand met een licht verstandelijke beperking, of als je al wat verder in je studie bent als clubmanager.

Stage als peer-buddy

Door stage te lopen als peer-buddy, word je voor minimaal één schooljaar gekoppeld aan een leeftijdsgenoot met een licht verstandelijke beperkingmet als doel om een oprechte vriendschap te laten ontstaan. Je biedt met je stage zo een belangrijke sociale en maatschappelijke bijdrage! 

Stage als clubmanager

Ben je al wat verder in je studie (2e, 3e of 4e jaars HBO) en heb je ook organisatorische talenten en ambities? Word dan Clubmanager van [Buddies]. Tijdens jouw stage zorg je voor het reilen en zeilen van een club van 15 koppels. Je voert intake gesprekken, maakt en begeleidt koppels en begeleidt intervisie- en groepsbijeenkomsten. Een uitdagende stage waarbinnen je je managementvaardigheden kunt ontwikkelen.