Digitale collectebus voor Buddy-koppels

Digitale collectebus voor Buddy-koppels

Bowlen in je eentje, daar is toch niets aan? Dat vinden wij nou ook! Iets ondernemen wordt veel leuker als je dat samen doet met een vriend(in). Daarom hebben we een unieke mogelijkheid voor Buddy-koppels om geld op te halen tijdens de collecteweek van HandicapNL.

Wat kan je doen?

Open als Buddy-koppel samen een digitale collectebus (wij maken deze voor jullie aan). Deze bus deel je met je familie, buren en vrienden via e-mail, WhatsApp en social media. Dat kost je een paar minuten werk en je bereikt je hele netwerk.

Eén helft voor [Buddies]

De helft van de opbrengst gaat naar HandicapNL, dat besteden we onder andere aan het vinden van nieuwe [Buddies]. Want zulke bijzondere vriendschappen gun je toch iedereen! Er staan nog een hoop mensen op de wachtlijst voor een Buddy en deze mensen willen we graag helpen.

Eén helft voor een leuk uitje voor jullie

Van de andere helft van de opbrengst kunnen jullie op uitje. Gaan jullie naar de dierentuin, een attractiepark of een potje bowlen? Jullie mogen dit bedrag besteden aan iets wat jullie allebei leuk vinden om te doen en het bonnetje bij ons declareren. Hoe het precies werkt, dat leggen we natuurlijk uit na de aanmelding.

Meld je aan bij het collectebureau

Lijkt het jullie leuk om mee te doen aan de collecte? En willen jullie gebruik maken van deze speciale [Buddies]-actie? Meld je dan aan via een e-mail naar info@collectebureau.nl met de volgende gegevens:

  • Jullie namen
  • Jullie adresgegevens
  • Telefoonnummers
  • Beide e-mailadressen
  • Een bankrekeningnummer waarop we na ontvangst van jullie bonnetje het bedrag retour kunnen storten

Wij kijken er naar uit om ons samen met jullie in te zetten voor meer vriendschappen! Jullie weten als geen ander hoe belangrijk het is om een Buddy te hebben.

Mail het collectebureau

Samenwerking [ Buddies ] en lokale ondernemers zorgt voor geweldige activiteitendag
Samenwerking [ Buddies ] en lokale ondernemers zorgt voor geweldige activiteitendag
Het verschil maken als buddy: ‘Ik krijg kippenvel als ik zie hoe goed het haar doet’
Het verschil maken als buddy: ‘Ik krijg kippenvel als ik zie hoe goed het haar doet’