[Buddies] ambassadeurs

Maak kennis met onze ambassadeursDeze toppers helpen ons om [Buddies] mogelijk te maken. Lees hieronder hun unieke verhaal.

← Naar de homepage van [Buddies]

Jasper

Ambassadeur [buddies]

Jasper is [Buddies] benjamin, de jongste ambassadeur. Charmant, grappig, rap van de tong en vol energie! Jasper was een jonge vent met een fijne vriendenkring. Hij had, zoals hij dat zelf zegt, een geweldig leuk leven… Totdat hij werd aangereden met zijn fiets en zijn leven ineens een totaal andere wending kreeg. 

Jasper was Jasper niet meer, en raakte daardoor veel vrienden kwijt. Door [Buddies] heeft  hij nieuwe vrienden gemaakt. Jasper is een echte kindervriend. Het was zijn droom om sportdocent te worden, maar door zijn ongeluk is dit niet meer mogelijk. Dankzij zijn doorzettingsvermogen is hij nu assistent docent bij gymlessen in het lager onderwijs.  

Jasper zet zich graag in voor [Buddies], heeft vele kwaliteiten en praat makkelijk. Hij is nog niet zo lang geleden gestart als ambassadeurmaar hoopt met zijn creatieve inslag veel voor [Buddies] te kunnen betekenen. We zullen we zeker van Jasper gaan horen!

 

Gonnie

Ambassadeur [buddies]

Gonnie is het fotomodel achter de [Buddies]-campagne. Samen met haar Peer-Buddy Saskia, waarmee zij al vele jaren een vriendschap heeft, staat zij als boegbeeld voor [Buddies] op de folders en website.  

Gonnie weet wat ze wil en kan 1 op 1 haar verhaal heel goed vertellen. De vriendschap met haar Peer-Buddy is voor haar erg belangrijkZe geniet ook van het contact met de andere ambassadeurs en gaat graag mee naar presentaties op scholen om te vertellen hoe belangrijk de vriendschap met haar Peer-Buddy voor haar is. 

Gonnie houdt van uitgaan, eten en gezelligheidZe vindt het fijn om [Buddies] op geheel eigen wijze te promoten, zoals tijdens bijeenkomsten van Businessclubs. In 2019 stal ze de show bij de Rotary Schiedam! 

 

 

Kevin

Ambassadeur [buddies]

Kevin zet zich al geruime tijd in als ambassadeur en geeft graag presentaties. Hij is een goede luisteraar en stapt graag op iedereen af om uit te leggen waarom [Buddies] belangrijk is. Kevin deelt graag zijn mening en kan zijn standpunt goed beargumenteren. Hij vindt dat iedereen elkaar moet respecterenook al ben je “anders”. Toen Kevin ging verhuizen naar de grote stad viel zijn netwerk weg, kwam hij op een andere school terecht en vielen zijn vriendschappen wegHij vond het eng om nieuwe contacten te leggen en werd daardoor naar eigen zeggen ook wat harder. Sinds enige tijd heeft hij een Peer-Buddy met wie hij leuke dingen onderneemt.  

Kevin inspireert andere mensen om iets voor [Buddies] te gaan doen en vindt het belangrijk om zijn verhaal te delen. Zijn doel is om meer zakelijke contacten te verbinden aan [Buddies] en meer mensen met elkaar in contact te brengen. Kevin is een kei in het geven van presentaties en heeft een goede authentieke boodschap, dus dit doel zal hij zeker gaan bereiken! 

 

 

Bianca

Ambassadeur [buddies]

Bianca is een zelfstandige jonge vrouw die weet wat ze wil. Vriendschap helpt haar tegen eenzaamheid. Op zichzelf vindt Bianca het lastig om zich te vermaken, zij voelt zich dan verdwaald. Maar met haar peer-buddy onderneemt ze talloze activiteiten. 

Bianca neemt het ambassadeurschap erg serieus en gaat graag mee om haar verhaal te vertellen. Spreken voor groepen is niet echt haar ding, omdat ze het lastig vindt als er door haar verhaal heen gepraat wordt. Liever praat zij 1 op 1 op stagemarkten en andere bijeenkomsten om potentiële vrijwilligers te enthousiasmeren.

In 2020 zou Bianca graag eens haar verhaal bij een bedrijf vertellen. Met haar bijdrage als ambassadeur hoopt ze dat er minder eenzaamheid zal zijn. 

 

Marlinda

Ambassadeur [buddies]

Voor Marlinda is vriendschap erg belangrijk. Ze werd vroeger veel gepest en vindt het daarom erg moeilijk om vrienden te maken. Ze voelde zich hier snel ongemakkelijk bij. Door het vriendschapsprogramma van [Buddies] is zij aan een aantal verschillende Peer-Buddies gematched geweest, met wie zij nog steeds een leuk contact heeft. 

Het [Buddiesprogramma heeft haar het vertrouwen in vriendschap weer teruggegeven, waardoor zij nu zelf ook beter in staat is om vriendschap te sluiten. Binnen haar woongemeenschap daagt Marlinda medebewoners uit om leuke dingen met elkaar te ondernemen. Marlinda vindt het belangrijk om te laten zien wie zij is en wat haar kwaliteiten zijn. Ze vertelt graag op scholen haar verhaal en weet leerlingen te motiveren om aan de slag te gaan als Peer-Buddy. Ze zou haar verhaal ook graag bij bedrijven onder de aandacht brengen. Haar ultieme doel voor 2020 is om een bekende Nederlander te binden aan [Buddies]. Ga ervoor Marlinda!

 

Jens

Ambassadeur [buddies]

Jens is een echte netwerker. Een spin in het web, een echte regelaar en hij praat met iedereen. Maar dat was helaas niet altijd zo. Voordat Jens deelnam aan het vriendschapsprogramma vond hij het lastig om dingen te ondernemen, voelde hij zich eenzaam en was hij angstig om ergens heen te gaan. Mede daarom vindt hij het belangrijk om zich nu in te zetten als Ambassadeur, want zoals Jens het zegt…alleen is ook maar alleen…! 

Zijn doel is om [Buddies] meer bekendheid te geven in met name Friesland. Hij zet zich graag in als vertegenwoordiger van [Buddies] bij scholen en bedrijven. In 2020 is het zijn doel om binnen Friesland een mooi netwerk op te zetten. Dat gaat hem zeker lukken! 

 

 

Thijs

Ambassadeur [buddies]

Thijs is een stoere kerel, waarvan je op het eerste gezicht niet zou denken dat het voor hem moeilijk is om vrienden te maken. Toch is Thijs, met name in de avonden en tijdens de feestdagen, regelmatig alleen. Thijs geeft aan dat hij het belangrijk vindt dat er iemand is waarop je als het nodig is kunt terugvallen, met wie je even een kopje koffie kunt drinken of met wie je even samen praten als je je eenzaam voelt. 

Thijs vindt het een aanvulling in zijn leven om ambassadeur van [Buddies] te zijn. Hij vindt het belangrijk om een verschil te maken voor andere mensen, zowel voor de Buddy als voor de vrijwilliger, zodat eenzaamheid zeldzamer wordt. Thijs gaat graag mee naar scholen en sponsoren en helpt graag om bijvoorbeeld het sociale netwerk uit de regio in kaart te brengen. Spannend maar ook heel leuk vindt hij het spreken voor grote groepen. Hij maakt graag het verschil en is flexibel inzetbaar. Voor 2020 gaat Thijs vooral hard voor [Buddies] aan het werk, is hij allround inzetbaar en hoopt hij voor zichzelf op een nieuwe Peer-Buddy om gezellig mee op stap te gaan. Dat gaat vast lukken! 

 

Ricardo

Ambassadeur [buddies]

Ricardo is een klassieke ambassadeur. Hij bundelt graag krachten door samen te werken met andere goede doelen en is altijd op zoek verbinding. Ook verzint hij nieuwe manieren om publiciteit te genereren. Zo was hij nog niet zo lang geleden te gast bij omroep Flevoland, gewoon door een appje te sturen! 

Voordat Ricardo deelnam aan het vriendschapsprogramma zag zijn leven er “stil” uit. Hij had weinig sociale contacten. Sinds een paar jaar heeft hij een Peer-Buddy waar hij leuke dingen mee onderneemt. Nu zijn Buddy iets minder tijd heeft wil Ricardo graag een extra Buddy om meer regelmatig mee af te spreken. Ricardo is erg actief voor [Buddies]. Zo liep hij in 2019 ook collecte voor HandicapNL, samen met zijn verloofde. De leden van de ambassadeursgroep zijn zijn inmiddels dan ook zijn vrienden geworden. 

 

Yvette

 

Ambassadeur [buddies]Yvette is een enthousiaste jonge vrouw; creatief en vriendelijk. Sinds kort is ze ambassadeur van [Buddies] en is zij op zoek naar een Buddy – maar niet alleen voor haarzelf. Yvette wil graag een Buddy realiseren voor iedereen die hier behoefte aan heeft, met name in Flevoland 

Doordat ze in het verleden veel is gepest, is het voor haar lastig om zelfstandig vriendschappen te sluiten. Ze vindt het fijn dat [Buddies] haar daarbij gaat helpen. Wel heeft ze alvast vriendschap gesloten met de andere ambassadeurs. Yvette is een gezellige prater en altijd bereid om zich in te zetten voor [Buddies]. Ze vindt het erg leuk om PR activiteiten te ondernemen en vindt het geen probleem om als fotomodel/filmster aan de slag te gaan. Vriendschap vindt zij belangrijk, zodat ze gezellig samen kan kletsten, over leuke dingen én minder leuke dingen, zodat die een “plekje” kunnen krijgen. 

 

 

Aytac

Ambassadeur [buddies]

Aytac vertegenwoordigt het Zuiden van Nederland voor [Buddies]Hiweet precies wat hij wil en stelt zich moeiteloos open voor anderen. Door het vriendschapsprogramma heeft hij een groter netwerk gekregen en dat gunt hij iedereen. Voordat hij deelnam aan [Buddies], durfde Aytac niet met het openbaar vervoer te reizen. Nu is dat geen enkel probleem meer. 

Hij vindt het belangrijk dat ook in Limburg een club wordt opgericht die samen leuke dingen onderneemt. [Buddies] is nog niet zo groot in Limburg, dus er is nog genoeg werk te doen! Aytac gunt iedereen een vriend om leuke dingen mee te doen en verdriet en blijdschap mee te delen.

 

 

Suzanne

Suzanne: ambassadeur buddies

Suzanne is erg gezellig en dat is ook wat vriendschap voor Suzanne betekent. Suzanne wil er zijn voor mensen met of zonder een beperking die zich eenzaam voelen. Vriendschap geeft haar geluk en plezier, respect is hierbij het uitgangspunt. Suzanne geeft aan dat zij haar familie heeft waar zij het erg fijn mee heeft maar voordat zij een Peer-Buddy kreeg was zij zoals zij zelf zegt: “vriendloos”. Ze had een leven zonder persoonlijke vrienden en dat voelde eenzaam.

Suzanne is een gedreven ambassadeur die gelukkig wordt als ze eenzaamheid de wereld uit kan helpen. Suzanne geeft graag presentaties op scholen en vindt het belangrijk dat iedereen zich realiseert dat je niet zomaar moet stoppen met de vriendschap. Ze weet goed welke boodschap zij aan studenten en vrijwilligers wil meegeven. Suzanne wil graag dat [Buddies] voor nóg meer mensen bereikbaar wordt en haar doel voor 2020 is: alle eenzaamheid de wereld uit!