Wat je droom ook is, samen maak je het waar!

Heb jij (of hebben jullie) een droom, waarmee je anderen blij maakt? Of zit je vol ideeën waar de wereld een beetje mooier van wordt? Dan hebben wij, [Buddies], nu iets heel gaafs voor jou: The Dream Challenge.

The Dream Challenge

In het kader van de Maatschappelijke Diensttijd gaan jongeren aan de slag met hun Dream Challenge. Eigen talenten worden ontwikkeld, vriendschappen worden gesloten en samen zetten jullie je in voor een droom met een maatschappelijke impact.

Zo werden er vorig jaar talloze projecten georganiseerd: een make-up workshop, een dagje dierentuin voor ouderen, een voetbalwedstrijd tussen jongeren en bedrijven, een moestuin voor een tehuis of een pannenkoeken middag voor eenzame ouderen.

Zeg jij: dit wil ik ook? Dat kan!

  • Ben je al een Buddy koppel en wil je mee doen of meer informatie? Neem dan contact op met jouw regiomanager of het secretariaat via buddies@handicap.nl.
  • Sta je nog niet ingeschreven bij [Buddies], maar wil je wel mee doen met The Dream Challenge? Meld je dan hier aan.

Hoe werkt The Dream Challenge?

Jullie krijgen tijdens het waar maken van jullie droom, hulp en advies via de Academie voor Zelfstandigheid. Daarnaast krijgen jullie als droom-duo de mogelijkheid om online trainingen te volgen voor je persoonlijke ontwikkeling. En niet onbelangrijk: jullie ontvangen aan het eind een certificaat voor het afronden van jullie maatschappelijke diensttijd en jullie droom. Mooi voor op je cv!

The Dream Challenge is een project in het kader van de Maatschappelijke Diensttijd, ingevoerd door Kabinet Rutte 3, en een samenwerking tussen [Buddies], ’s Heerenloo en de Academie voor Zelfstandigheid. Voor meer informatie bekijk je de website van The Dream Challenge. Heb je vragen? Stuur een mailtje naar buddies@handicap.nl

Samenwerking [ Buddies ] en lokale ondernemers zorgt voor geweldige activiteitendag
Samenwerking [ Buddies ] en lokale ondernemers zorgt voor geweldige activiteitendag
Het verschil maken als buddy: ‘Ik krijg kippenvel als ik zie hoe goed het haar doet’
Het verschil maken als buddy: ‘Ik krijg kippenvel als ik zie hoe goed het haar doet’