Vacature: Database marketeer

Als database marketeer kun je bij veel organisaties terecht. Waarom zou je dan bij HandicapNL willen werken? Niet zo moeilijk: écht van betekenis zijn voor een hele grote groep mensen die het niet altijd makkelijk hebben. Maar ook inhoudelijk écht een zichtbare bijdrage leveren aan jouw collega’s. Dat alles doordat je jouw sterke data-inzicht kunt omzetten in effectieve segmentaties en selecties voor fondsenwerving. En beheers je iets nog niet helemaal? Geen probleem, met ervaren professionals om je heen kun je prima sparren!

 

Niet te vergeten: die collega’s zijn ook nog eens superleuke mensen met wie het fijn samenwerken is, niet zo gejaagd, wél doelgericht. Wil jij die sfeer en mogelijkheden eens proeven? Neem gerust contact met me op. Laat je ook inspireren door hoe HandicapNL mensen met een handicap ondersteunt om zelf de regie van hun leven op zich te nemen. En hoe jij kunt bijdragen. Lees vooral verder.

Hoe jij kunt bijdragen?

  • Meer inzicht in klantvoorkeuren: door jouw slimme analyses en verrijking van klantprofielen. Je denkt in segmentaties, bedenkt selecties, werkt hierbij samen met anderen. Gevolg: effectievere contactstrategie. Denk vooral mee!
  • Je signaleert proactief kansen, bijvoorbeeld in de performance van de klantcontactstrategie en de diverse kanalen. Onderzoek, adviseer en realiseer!
  • Je bouwt rapportages en dashboards waardoor jouw collega’s altijd de juiste stuurinformatie hebben. Nóg meer inzicht!
  • Je helpt mee de organisatie nog meer data-driven te maken. Dat loopt al best goed maar kan uiteraard altijd beter. Zeker ook door jouw inzet voor de doorontwikkeling van CRM (SalesForce) en marketing automation (Pardot).

Locatie

Odijk / thuis (hybride)

Wat is hiervoor nodig?

  • Je hebt minstens enkele jaren ervaring met database marketing;
  • Je werkt vanzelfsprekend analytisch, proactief, secuur en datagedreven;
  • Heb je al ervaring met Salesforce en Pardot, dan is dat mooi meegenomen, maar beheers je vergelijkbare platforms dan is dat ook prima.

HandicapNL zorgt goed voor je

Het werkplezier haal je al uit de samenwerking in een creatief team dat met gave content en slimme data-driven marketing donaties werft. En de energieke, informele werksfeer binnen een organisatie die diversiteit en inclusie omarmt. Maar ook de arbeidsvoorwaarden zijn goed:

  • Flexibel werken vanuit huis en het kantoor in Odijk (bij Utrecht);
  • 36-urige werkweek met een passend salaris (tot €4.500/maand), iets minder uur is ook bespreekbaar;
  • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,3%, een loopbaanbudget, vitaliteituren en een individueel keuzebudget (IKB)

Over HandicapNL en het team

HandicapNL ondersteunt mensen met een handicap om zelf de regie van hun leven op zich te nemen. Zo werken ze aan toegankelijke festivals, stimuleren ze vriendschappen tussen jongeren met én zonder handicap (Buddies) en zorgen ze ervoor dat mensen na een ongeluk weer een normaal leven kunnen leiden, ondanks hun handicap.

Bij HandicapNL werken veertig vaste medewerkers en zo’n 12.000 gedreven vrijwilligers. Het team Fondsenwerving & communicatie is verantwoordelijk voor het werven van donaties van betrokken donateurs, bedrijven, fondsen en andere organisaties en de inzet van 12.000 vrijwilligers. Zij doen dat met communicatie die mensen in hun hart weet te raken en die uitnodigt om bij te dragen aan hun missie.

Jouw team bestaat uit 14 collega’s verdeeld over de volgende disciplines: Fondsenwerving, marketing, communicatie en vrijwilligers. Je gaat projectmatig en multidisciplinair werken en kunt met jouw analytische, data-gedreven benadering echt impact maken!

Contact:

Fons Verduin
T: (030) 2209 787
M: (06) 1302 3749