Extra Care tickets voor surffestival Surfana beschikbaar!

Een heel weekend lang luisteren naar bandjes van over de hele wereld, surfen over de woeste golven van de oceaan en verhalen delen bij het kampvuur. Dit klinkt toch als muziek in de oren? Op het surffestival Surfana (10-12 september 2021) is het allemaal mogelijk. En we hebben goed nieuws: Surfana, HandicapNL en de NRPU slaan de handen ineen om het festival dit jaar volledig toegankelijk te maken voor mensen met een handicap!

⇽ Ga naar de homepage van Toegankelijke Festivals


UPDATE: Op vrijdag 13 augustus maakte de overheid bekend dat grootschalige evenementen t/m 20 september niet zijn toegestaan. Dit betekent dat Surfana Festival in 2021 definitief niet doorgaat. Op z’n zachts gezegd een hele bittere pil. We hopen dat we jullie volgend jaar alsnóg een onvergetelijk feestje kunnen bieden.


Extra Care tickets

HandicapNL en Surfana vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt tijdens het festival en bieden daarom Extra Care weekendtickets aan voor mensen met een handicap. Wil jij graag naar Surfana maar heb je een verstandelijke en/of lichamelijke handicap waardoor je extra zorg of aanpassingen nodig hebt? Wij zorgen dat alles wordt geregeld!

Kaartverkoop

Vul het screeningsformulier in met je gegevens en de zorg of aanpassingen die jij nodig hebt. Dan nemen we binnenkort contact met je op. De kosten voor een Extra Care ticket zijn €151,50 en je hebt de mogelijkheid om één vriend(in)/begeleider mee te nemen (zij betalen ook €151,50). Pas na goedkeuring van de screening krijg je de mogelijkheid om de betaling van je tickets verder af te ronden.

Extra Care zorghotel

Met een Extra Care ticket heb je van donderdag t/m zondag toegang tot het festival en verblijf je in het Extra Care Zorghotel. Dit unieke zorghotel bevindt zich op Camping Bloemendaal en beschikt over alle voorzieningen voor mensen met een lichamelijke/verstandelijke beperking. Denk aan rustruimtes, hoog/laag bedden, verplegend personeel en nog veel meer. Ook je vriend(in) of begeleider mag in dit zorghotel verblijven.