Spijkerbroekengala zamelt megabedrag in

 

Vrijdag 4 november vond het Spijkerbroekengala plaats waarbij geld werd ingezameld voor vier goede doelen die zich inzetten voor kwetsbare kinderen. Een van de goede doelen was GoBabyGo NL van Libra Revalidatie & Audiologie. Dit is een project waarbij aangepaste autootjes gerealiseerd worden voor kinderen met een lichamelijke beperking. De veiling heeft een totaalbedrag van € 110.000,- opgebracht. Fantastisch!
Het Spijkerbroekengala is een initiatief van gedreven ondernemers, die zich ieder jaar belangeloos inzetten voor goede doel(en) die in het teken staan van: “Het verschil kunnen maken voor een kind”. Het was een geweldige avond die bomvol stond van culinaire hoogstandjes, entertainment, een veiling vol unieke topstukken en netwerken. Kortom: goed doen en genieten in spijkerbroek.

GoBabyGo NL zamelt geld in waarmee aangepaste autootjes gerealiseerd kunnen worden voor kinderen met een fysieke beperking tijdens het Spijkerbroekengala.
GoBabyGo NL zamelt geld in waarmee aangepaste autootjes gerealiseerd kunnen worden voor kinderen met een fysieke beperking tijdens het Spijkerbroekengala.

 

Enorm bedankt aan iedereen die dit geweldige evenement hebben georganiseerd, zich vrijwillig hebben ingezet op de avond zelf en allen die zo gul hebben gegeven. Naast een fantastisch geldbedrag brengt het zoveel meer voor de goede doelen. Het geeft hoop, steun en saamhorigheid en écht een verschil voor kwetsbare kinderen. Met de opbrengst van het Spijkerbroekengala kan al een groot gedeelte van het autootjesproject Go Baby Go worden gerealiseerd. Met aangepaste autootjes kunnen kinderen met een lichamelijke beperking al op hele jonge leeftijd hun omgeving kunnen ontdekken en ervaringen opdoen die hun ontwikkeling stimuleren. Net als andere kinderen.