Merry Christmas! Een onverwachte bijdrage voor Re>Start

Kerst is niet wat het geweest is. Althans, niet dit jaar. Geen uitgebreide kerstdiners met verre familie of borrels op kantoor. Maar de kerstgedachte, die straalt misschien wel feller dan ooit tevoren. Tussen alle zorgen door zijn het de lichtpuntjes die ons verrassen.

Zo ontving HandicapNL een tijdje geleden een bericht van Berntsen Mulder Advocaten uit Alphen aan den Rijn, die besloten dit jaar geen kerstgeschenken rond te sturen, maar een donatie te doen aan het goede doel. Beter voor het milieu én voor de maatschappij. We mochten een bedrag van maar liefst €1000,- in ontvangst nemen ter ondersteuning van ons gloednieuwe project ‘Re>Start’.

Hulp na revalidatie onmisbaar

Re>Start helpt mensen na hun revalidatie hun leven weer oppakken. Want bij thuiskomst wachten hen vaak pas de échte uitdagingen. In hun letselschade-praktijk weet Berntsen Mulder Advocaten als geen ander hoe belangrijk die hulp is. Des te meer nu dit jaar twee van hun eigen collega’s revalideren.

“Het programma Re>start trok ons aan, omdat we in onze letselschadepraktijk veel te maken hebben met cliënten die een ongeval hebben gekregen. Als gevolg daarvan staat hun leven volledig op zijn kop. Het betekent vaak dat zij een revalidatietraject in moeten om weer te herstellen en aan het werk te kunnen.”

Sociaal betrokken

Re>Start is overigens niet hun eerste maatschappelijke bijdrage. Het advocatenkantoor is alom betrokken en zet zich graag in voor een betere wereld: “We ondersteunen vaak lokale doelen. Zo hebben we jarenlang diverse lokale sportverenigingen gesponsord. En we hebben als kantoor wel eens meegedaan aan NL Doet. Onze collega’s zijn ook individueel zeer actief. Zo hebben wij een collega die jaarlijks meedoet met de Roparun en heeft een andere collega geld bijeen gebracht met een fietstocht in Afrika, met de Amref Flying Doctors.”

Een team dat omkijkt naar de wereld dus. Laat die kerstgedachte maar aan hen over! Hun steun aan HandicapNL komt gegarandeerd goed terecht. Opdat de revalidanten een veelbelovend jaar tegemoet gaan: vol zelfvertrouwen, kracht en een blik op de toekomst.

Een fijne Kerst!

Het team van Berntsen Mulder Advocaten
Je donatie opzeggen
Je donatie opzeggen
Kamervragen gesteld over manifest toegankelijke festivals!
Kamervragen gesteld over manifest toegankelijke festivals!