Lotje & Co voor gezinnen met een zorgintensief kind

Lotje&co is dé ontmoetingsplek voor gezinnen met een zorgintensief kind. Gezinnen bij wie het leven 24/7 op z’n kop staat, omdat het kind met de beperking of chronische ziekte niet zonder zorg kan. Soms nog geen minuut per dag. En natuurlijk draait het bij Lotje&co niet alleen om de ouders. Nee ook de brussen krijgen de aandacht die ze verdienen. Maar ook opa en oma doen mee.

Magazine Lotje&Co: voor ouders met een zorgintensief kind
Magazine Lotje&Co: voor ouders met een zorgintensief kind

Platform en beeldvorming

Stichting Lotje&co wil aan gezinsleden en naasten van zorgintensieve kinderen laten zien welke mogelijkheden er zijn in het leven met een zorgintensief kind. Lotje&co biedt een platform aan moeders, vaders, broers en zussen, grootouders en andere en naasten. Daarnaast willen zij graag de buitenwereld kennis laten maken met wie deze gezinnen zijn en hoe hun leven er uitziet. Dit bevordert de beeldvorming en daarmee krijg je meer begrip voor elkaar.

Neem eens een kijkje op Lotje&co voor een impressie

Een interactief platform

Met een interactieve website, een tijdschrift, social media en allerlei activiteiten en evenementen is Lotje&co er voor duizenden vaders, moeders, broers, zussen en andere naasten van zorgintensieve kinderen.

Help mee

HandicapNl steunt Lotje&co met een bijdrage zodat naasten van zorgintensieve kinderen hier informatie en steun uit kunnen putten. Help jij ook mee met een gift?

Ja, ik doneer