Linda’s blog: Met vallen en opstaan

Ik: “Wat vind je van mijn blog?’ Vriendin: “Leuk, maar pas je wel op dat je niet alleen in jóuw straatje loopt? Het moet geen klaagzang worden, hoor. Of een veredeld dagboek, dat kennen we nu wel.” Pats, de spijker op zijn kop.

Vraagtekens
Vraagtekens

 

Een blog is namelijk meer dan een leuk of minder leuk verhaaltje. Ik hoop dat jij tijdens het lezen denkt: wat vind ik ervan? Zie ik het ook zo of voelt het voor mij anders? Een voorbeeld: het fenomeen aangepaste schoenen. Voor mij een klein drama. Een ik-wil-het-niet-maar-het-moet-nu-toch-echt-issue. Hopeloos, echt waar. Knallende pijn in mijn voeten en bloedchagrijnig, maar die stap ook echt zetten? Ho maar! Ik ga toch zeker niet op van die onelegante kolossen lopen? No way.

Maar je raadt het al, ik ben klaar met uitstellen en ga het toch doen. Met een flinke portie tegenzin, dat dan weer wel. Volgende week heb ik mijn eerste afspraak in het ziekenhuis. Om te kijken wat er nu precies aan de hand is. Doodeng en zenuwslopend, maar erger dan dit wordt het niet, hoop ik.

Hé, wacht, wordt het nu dan toch…? Nee. Ik ga jullie niet vermoeien met al mijn overpeinzingen, want, well, that’s life. Maar hoe is dat voor jullie? Hoe gaan jullie om met (weer) een nieuw hulpmiddel of met doktersbezoek 591? Ik niet zo best, blijkt. Ben jij al een pro en maak jij er geen drama van? Of gaat het bij jou ook met vallen en opstaan? Ik ben benieuwd! Reageren gaat het makkelijkst via Facebook. Alleen doen als je zin hebt, natuurlijk.

Tot volgende week!