• Doneer nu
  • Zoeken
    Generic filters
    Exact matches only
02 september 2018

Lees saam[en] en blijf op de hoogte

Nederland telt ruim 2 miljoen mensen met een handicap. Toch zijn die lang niet zo zichtbaar in de media als dat je zou verwachten van zo’n grote groep mensen. Daarom brengt HandicapNL het magazine saam[en] uit: over, voor en door mensen met een handicap én mantelzorgers.

Foto van magazine Saam[en]
Foto van magazine Saam[en]

Voor en over mensen met een handicap

saam[en] staat boordevol rubrieken en artikelen voor en over mensen met een handicap. Zo staat in de eerste editie het thema ‘eenzaamheid’ centraal en lichten we een aantal van onze gesteunde projecten toe. In combinatie met een aantal krachtige verhalen, columns en informatieve artikelen leveren we tweemaal per jaar een prachtig tijdschrift voor onze donateurs en andere relaties van HandicapNL.

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven over de ontwikkelingen rondom HandicapNL? Vraag dan nu de saam[en] aan, het tijdschrift voor en over mensen met een handicap. saam[en] is een prachtig magazine van HandicapNL dat halfjaarlijks verschijnt. Boordevol inspirerende interviews, handige tips en bijzondere verhalen. Vraag een proefexemplaar van saam[en] magazine aan of geef ‘m cadeau via https://handicap.nl/magazine/.