Korento-medewerkers wandelen donatie voor HandicapNL bij elkaar

Op een vrijdagmorgen in mei werden we verrast met een cheque van 500 euro. Melanie van Gurp en Maaike van ‘t Klooster, beiden werkzaam bij Korento, hebben dit bedrag samen met hun twintig collega’s al wandelend opgehaald.

Wandelen als onderlinge verbinding tijdens corona

Maaike: ‘Het idee kwam van onze directeur, Marion Westerbeek, die ervoor wilde zorgen dat alle medewerkers die door de corona crisis thuis moeten werken toch actief en verbonden bleven. Ze stimuleerde de collega’s om tussen het thuiswerken door een lekkere wandeling te maken. Er werd een prijs uitgereikt aan de medewerker die de meeste kilometers liep gedurende twee weken én voor de mooiste foto. Korento doneerde vijftig cent per kilometer voor het goede doel.’ Normaliter reizen alle medewerkers voor 2.000-3000 euro per maand om naar hun klanten verspreid over heel Nederland toe te gaan. Korento wilde graag iets goeds doen met een deel van de reiskostenvergoeding die in deze coronatijd wordt uitgespaard.

Er werd voor 1000 euro aan kilometers bij elkaar gelopen. De helft ervan doneert Korento aan HandicapNL. Maaike en Melanie mochten zelf een goed doel uitkiezen. Melanie: ‘We werken veel voor zorginstellingen, zorgboerderijen of andere organisaties in de zorg. Zo kwam ik op het idee om het bijzondere vriendschapsprogramma Buddies van HandicapNL te steunen.’

Over Korento

Korento werkt met een team van gespecialiseerde salarisadministrateurs, financieel administrateurs, HR adviseurs en consultants om organisaties in de sectoren zorg en welzijn, overheid, MKB en bedrijfsleven zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Wil jij je ook inzetten met jouw bedrijf voor HandicapNL?

Neem contact op!

Jasper zijn sociale kring werd steeds kleiner en hij steeds eenzamer
Jasper zijn sociale kring werd steeds kleiner en hij steeds eenzamer
Kees Momma – Kwakkeltijd
Kees Momma – Kwakkeltijd