Kleine handeling, groot verschil: Connect Invest steunt met creatieve oplossing HandicapNL tijdens collecteweek

Met weinig moeite als bedrijf tóch een enorm verschil maken voor de samenleving? Dat kan! Connect Invest bedacht een slimme manier om hun bijdrage te leveren aan de landelijke HandicapNL collecteweek in september.

kleinschalige zorginstellingen

Zakelijke partners

HandicapNL ondersteunt regelmatig nieuwe kleinschalige zorgcomplexen voor mensen met een handicap. Dat doen we met kennis, maar ook met geld voor de inrichting van gemeenschappelijke ruimtes.

Via Connect Invest kunnen particuliere beleggers investeren in deze zorgappartementen en zo een maatschappelijke impact maken met hun geld. Steeds meer mensen met een handicap kunnen zich hierdoor ook écht thuis voelen.

Collecteweek

Er zijn al veel mooie initiatieven geweest, maar met de collecteweek van 21 t/m 27 september 2020 in aantocht zet Connect Invest haar maatschappelijke voetafdruk nog eens extra stevig in de aarde. Aangezien de huis-aan-huis collecte dit jaar door corona een stuk kleiner zal uitpakken, is HandicapNL meer dan ooit afhankelijk van online giften.

Connect Invest speelt hier creatief op in, door tijdens de collecteweek een digitale collectebus in te zetten. Zodra bezoekers op de website komen, wordt hen gevraagd een donatie te doen. De opbrengst hiervan wordt vervolgens nog eens verdubbeld door Connect Invest! Zo maakt het bedrijf een groot verschil voor het leven van mensen met een beperking.

Help mee

Toon ook je maatschappelijke betrokkenheid en doneer als bedrijf door middel van een digitale collectebus, zakelijke donatie of sla de handen ineen en kom in actie samen met je collega’s!

Bekijk de mogelijkheden om zakelijk bij te dragen

“Het eerste wat ik na de operatie dacht is ’ik wil weer leren rennen’.”
“Het eerste wat ik na de operatie dacht is ’ik wil weer leren rennen’.”
“Ondanks de littekens op mijn been ben ik toch in korte broek naar buiten gegaan.”
“Ondanks de littekens op mijn been ben ik toch in korte broek naar buiten gegaan.”