Kees vliegt uit mede dankzij jouw steun!

Er komt een vervolg op de bekroonde documentaire Het beste voor Kees. Het thema van deze vervolgdocumentaire Kees vliegt uit is het losmakingsproces tussen Kees en zijn ouders. Doclines is een crowdfunding gestart en zet deze in samenwerking met HandicapNL voort om hiermee meer aandacht voor autisme te vragen.

Kees vliegt uit
Kees: ‘Als dat maar goed gaat.’

Kees in De Wereld Draait Door

Op donderdag 10 oktober presenteert Kees vol trots zijn tekening van de Johan Cruijff ArenA in De Wereld Draait Door. De ArenA-tekening van Kees komt niet zomaar uit de lucht vallen. Aanleiding is de crowdfundingactie, die Doclines startte en nu met HandicapNL voortzet om de documentaire Kees vliegt uit mogelijk te maken. Naar verwachting vindt de première van Kees vliegt uit plaats in de ArenA.

Jij kan meehelpen deze documentaire mogelijk te maken. Doneer en word medeproducent.

Doneer hier voor Kees vliegt uit

Meer aandacht en begrip voor autisme

Met het opgehaalde bedrag willen Doclines en HandicapNL niet alleen de documentaire, maar ook betere zorg en huisvesting voor mensen met autisme realiseren. Dat laatste is hard nodig. Kees maakt zich bijvoorbeeld grote zorgen over wat er met hem gebeurt als zijn ouders niet meer voor hem kunnen zorgen. Met de documentaire Kees vliegt uit willen Kees en zijn ouders meer aandacht vragen voor mensen met autisme voor wie het moeilijk is goede zorg en huisvesting te vinden.

Daniëlle Schutgens, directeur HandicapNL: ‘Wij vinden het enorm belangrijk dat de documentaire Kees vliegt uit wordt gemaakt. Daarom steunen we dit initiatief van harte. Hiermee vragen we tevens aandacht voor de noodzaak om zorg en huisvesting goed en tijdig te regelen, zodat mensen met autisme zoveel mogelijk een zelfstandig en volwaardig leven kunnen leiden.’

Crowdfundactie

Help mee om de documentaire over Kees mogelijk te maken en om meer aandacht en begrip rondom autisme te vragen. Alle donateurs die een bijdrage van tenminste 17,50 euro geven, ontvangen een uitnodiging voor de exclusieve voorpremière in de Johan Cruijff ArenA en een digitale kaart van de tekening van Kees.

Ja, ik doneer

Wil je meer weten en de worsteling van Kees met de tekening van de ArenA volgen? Kijk dan vanaf donderdag 10 oktober 18.00 uur op het Doclines YouTube kanaal.

De Special Media Awards: de Oscars voor mediamakers met een handicap
De Special Media Awards: de Oscars voor mediamakers met een handicap
Een eigen plekje als je oud genoeg bent om op kamers te gaan
Een eigen plekje als je oud genoeg bent om op kamers te gaan