Kees vliegt (bijna) uit!

Binnenkort is het zover: op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan Kees vliegt uit. Het team van documentairemaker Monique Nolte heeft de afgelopen maanden keihard gewerkt aan het monteren van vele jaren aan beeldmateriaal over Kees Momma en zijn ouders.

Kees Momma

In Kees vliegt uit zien wij de worstelingen van Kees, die zich losmaakt van zijn ouders. En die nog steeds angstig is voor het veranderende klimaat, boos wordt van zijn smakkende vader en met een grote boog om irritante bladblazers loopt. Lukt het hem om eindelijk op een eigen benen te staan? En kunnen zijn ouders hem loslaten, ook al is hij inmiddels de 50 gepasseerd?

We gaan het zien in Kees vliegt uit. Tenminste, als het ons lukt om samen met jou de eindstreep te halen. Inmiddels is bekend, dat Videoland de documentaire zal uitzenden wanneer deze klaar is. Door bijdragen van donateurs, organisaties en fondsen, is er inmiddels meer dan €300.000 opgehaald voor de realisatie van deze onafhankelijk geproduceerde film. Een fantastisch resultaat!

Maar voor de komende maanden, waarin nog veel kosten gemaakt worden voor o.a. montage, geluid en muziek, is nog ruim €130.000 euro nodig. Daarom doen wij nu een laatste oproep: help Kees over de streep!

Ja, ik doneer voor Kees vliegt uit!

Toegankelijkheidstest Festival De Zon: met je rolstoel hobbelen over een oceaan van gras
Toegankelijkheidstest Festival De Zon: met je rolstoel hobbelen over een oceaan van gras
Wie wint dit jaar de Pier de Boer prijs?
Wie wint dit jaar de Pier de Boer prijs?