Zaterdag 23 november 11.00 uur start kaartverkoop MIVA Las Vegas Zwarte Cross

Miva Las Vegas hotel voor mensen met beperking op Zwarte Cross

De kaartverkoop voor de Zwarte Cross gaat op 23 november om 11.00 uur via het aanmeldformulier van start! Wees er op tijd bij, want het aantal plaatsen voor MIVA Las Vegas is beperkt. Van 16 t/m 19 juli 2020 gaat het weer los op het grootste festival van Nederland. Een aantal mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking kan het festivalweekend van begin tot eind meebeleven. MIVA Las Vegas is een ‘hotel’ voor mensen met een handicap en biedt de voorzieningen en 24-uurs zorg die je nodig hebt om een geweldige tijd te hebben op de Zwarte Cross.

Doorslaand succes

Afgelopen zomer was het voor de eerste keer mogelijk om één of meerdere dagen op de Zwarte Cross te kamperen. De NRPU maakte samen met HandicapNL mogelijk dat ruim twintig mensen met een handicap met hun begeleiders op het kampeerterrein van de Zwarte Cross verbleven. Daarnaast hielpen ruim veertig verzorgers vrijwillig mee om de mensen een topweekend te geven. MIVA Las Vegas was een doorslaand succes. Daarom worden komend jaar opnieuw aangepaste slaapplekken ingericht op het kampeerterrein van de Zwarte Cross.

MIVA Las Vegas 2020

Dit jaar vragen we alle bezoekers van MIVA Las Vegas, net als de andere festivalbezoekers, een entreeticket te kopen. Dit ticket inclusief overnachting(en) kost 200 euro voor een heel weekend van donderdag 12 uur tot maandagochtend 12 uur. Je kunt ook één of meerdere dagen het festival bezoeken. Een dagkaart inclusief overnachting kost 70 euro p.p. per nacht. Elke bezoeker kan maximaal één begeleider meenemen.

Start kaartverkoop

Zaterdag 23 november om 11 uur start de kaartverkoop voor MIVA Las Vegas via onze website. Let op: het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelding geeft helaas geen garantie voor een plek in MIVA Las Vegas. Binnen twee weken na aanmelding ontvang je bericht of je één van de gelukkigen bent om de Zwarte Cross mee te beleven.

De ticketverkoop voor MIVA Las Vegas is helaas gesloten.

Dorine kon eindelijk het strand op bij Concert At Sea dankzij #OnbeperktFeest
Dorine kon eindelijk het strand op bij Concert At Sea dankzij #OnbeperktFeest
Amersfoort World Jazz Festival 2022: toegankelijk voor iédereen!
Amersfoort World Jazz Festival 2022: toegankelijk voor iédereen!