Heel hartelijk dank voor uw steun!

Wat houd ik van december, met zijn gezelligheid, familiebezoekjes, kerstmarkten en lekkernijen. Een mooie maand ook om na te denken over alles wat 2018 ons gaat brengen. En om terug te blikken op een fantastisch 2017. Want wat hebben we samen prachtige projecten mogelijk gemaakt! Met uw hulp konden we voor duizenden mensen met een verstandelijke beperking de wereld een beetje groter en mooier maken.

Veel jongeren kregen zelfstandige woonruimte via ouderinitiatieven. Anderen konden aan de slag op werkervaringsplekken, zoals bij het project ‘Aan de slag in de speeltuin’. Honderden ouders van kinderen met een beperking hebben gevoeld dat ze gezien en gewaardeerd worden toen ze een ‘Gebaar van Waardering’ ontvingen.

U staat niet dagelijks stil bij het effect van uw bijdrage. Maar doe het vandaag voor één keer wel.

Daniëlle Schutgens, directeur Fonds verstandelijk gehandicapten

We mogen weer een paar kanjers laten stralen in Carré tijdens het Knoop Gala. Vele andere acteer- en zangtalenten in de dop konden hun talenten ontwikkelen in kleinschalige theatervoorstellingen. U staat niet dagelijks stil bij het effect van uw bijdrage. Maar doe het vandaag voor één keer wel: door u kunnen duizenden mensen met een verstandelijke beperking wekelijks naar hun toneel- of sportclub of hun maatje. Anderen vinden een fijne woon- of werkplek, iets wat zonder een beetje hulp steeds moeilijker wordt.

Heel hartelijk dank voor uw steun! Een prachtig en gezond nieuw jaar gewenst.

Daniëlle Schutgens
Directeur Fonds verstandelijk gehandicapten