Geef je op als ambassadeur voor [Buddies]

Wij zoeken ambassadeurs die graag vertellen over de vriendschap met zijn of haar Buddy. Wat betekent die vriendschap voor jou? Misschien ben jij wel heel goed in mooie dingen maken die je kan verkopen voor [Buddies]. Als ambassadeur ben jij de ervaringsdeskundige van het werk van [Buddies]. Als jij het leuk vindt met jouw verhaal of met andere dingen te helpen, dan ben jij onze ambassadeur!

Buddy koppel speelt spelletje
Buddy koppel speelt spelletje

Iedereen heeft kwaliteiten

Wij vinden iedereen speciaal en iedereen kan ambassadeur van [Buddies] worden. Een ambassadeur helpt mee om het verhaal van [Buddies] te vertellen of om geld op te halen voor [Buddies]. Bijvoorbeeld door zelfgemaakte kunst of koekjes te verkopen. De ene ambassadeur bezoekt scholen om te zorgen dat studenten Peer-Buddy worden en de andere verkoopt weer gebreide mutsen op een braderie voor [Buddies]. En als je op de verjaardag van je oma of opa aan je hele familie over [Buddies] vertelt, ben je ook onze ambassadeur! Eigenlijk is iedere Buddy een ambassadeur.

Training van ambassadeurs

Iedereen heeft wel een kwaliteit die je in kan zetten voor [Buddies]. Jij kan bijvoorbeeld heel goed praten voor groepen of je vertelt liever één op één jouw verhaal over de vriendschappen van [Buddies]. Misschien kan jij wel leuke blogs schrijven of vlogs maken voor de website. Of ben je een goede fotograaf of ben je creatief en maak je spullen voor [Buddies]. Op de training gaan we samen op zoek jouw kwaliteiten en hoe we deze verder kunnen ontwikkelen. We gaan op zoek naar wat jij kan doen voor [Buddies].  Want hoe meer mensen weten van [Buddies], hoe meer vriendschappen er kunnen ontstaan. Help jij mee?

Help [Buddies] en word ambassadeur!

Lijkt het je leuk om je in te zetten voor [Buddies] als ambassadeur? Dan horen we dat graag van je. Stuur een email naar Buddies@handicap.nl. Je krijgt dan een uitnodiging voor de training op 18 mei 2019 of voor de volgende training na de zomervakantie.

Samenwerking [ Buddies ] en lokale ondernemers zorgt voor geweldige activiteitendag
Samenwerking [ Buddies ] en lokale ondernemers zorgt voor geweldige activiteitendag
Het verschil maken als buddy: ‘Ik krijg kippenvel als ik zie hoe goed het haar doet’
Het verschil maken als buddy: ‘Ik krijg kippenvel als ik zie hoe goed het haar doet’