Fitbit lifehacks: elke stap telt!

Zoals je vast al hebt gehoord kun je in de aanloop van de Virtual Run een Fitbit winnen. Hoe gaaf is dat? Een Fitbit is een activity tracker, een digitaal horloge dat je veel inzicht geeft in je activiteiten gedurende dag én hoe het met je gezondheid is gesteld. Eén van de functies van de Fitbit is de stappenteller.

Fitbit
Foto: Fithacking

 

Maar, stel je voor: je bent vergeten deze te gekke gadget op te laden en zit nu met een lege band om je pols. Dat is natuurlijk super balen, want er worden dan geen stappen meer geteld of verbrande calorieën vastgelegd. Gelukkig hebben wij dé tip om dit probleem op te lossen.

Wat te doen bij een lege batterij

Wat moet je doen om je stappen alsnog te tellen wanneer je Fitbit zonder batterij zit? Zorg ervoor dat je jouw smartphone koppelt aan de functie MobileTrack en Multi-Tracker. MobileTrack gebruikt jouw smartphone als stappenteller. Op deze manier worden je stappen bijgehouden en verbrande calorieën vastgelegd. De functie zorgt ervoor dat je gemakkelijk kunt switchen tussen je Fitbit en de stappenteller op je smartphone. De stappenteller-functie op je smartphone is weliswaar iets minder geavanceerd dan wanneer je een activity tracker draagt, maar het is een goede oplossing voor wanneer je jouw Fitbit vergeet op te laden.

Bron: Smart Health

Teken ons manifest voor een normaal dagelijks leven voor iedereen

HandicapNL maakt zich hard om ervoor te zorgen dat iedere Nederlander met een handicap een normaal dagelijks leven kan leiden.  Met leuke vrienden, een uitdagende baan en de mogelijkheid om te gaan en staan waar je wilt. Net als ieder ander. Maar daar hebben we jou bij nodig!

Ja, ik teken voor een normaal leven voor iedereen!

Bij het aanmelden ga je akkoord met de privacyvoorwaarden van HandicapNL.
“Mensen zijn nóg meer bereid om iets te geven”
“Mensen zijn nóg meer bereid om iets te geven”
Elly haalt geld op voor HandicapNL én Stichting de Iris.
Elly haalt geld op voor HandicapNL én Stichting de Iris.