Fiets mee met Insurance Cycle Tour voor HandicapNL

Van getrainde tourrijders tot fietsrecreanten en handbikers: iedereen kan meedoen aan de Insurance Cycle Tour. Op vrijdag 24 mei 2019 wordt de zesde editie van deze Tour opnieuw verreden in de befaamde Bollenstreek. De opbrengst (uit inschrijfgeld) gaat ook dit jaar naar de actie Gebaar van Waardering van HandicapNL waarmee ouders van een kind met een ernstige meervoudige beperking verrast worden met een verwenbox.

Insurane cycle tour haalt geld op voor HandicapNL
Insurane cycle tour haalt geld op voor HandicapNL

Iedereen kan meefietsen

De Insurance Cycle Tour is begonnen als fietstocht voor mensen die werken in de letselschadesector. Maar inmiddels kan iedereen meefietsen voor het goede doel! Graag zelfs! Het inschrijfgeld van de Insurance Cycle Tour bedraagt € 50,- en gaat in zijn geheel naar het Gebaar van Waardering. Dat is mogelijk gemaakt door Ard Korevaar Personenschade en TotaalSupport die samen alle kosten van de organisatie voor hun rekening nemen. De Tour heeft dit jaar routes van 55, 85 en 135 kilometer en er is een kortere recreatieve tocht.  Allround schaatser Patrick Roest overhandigde vorig jaar namens de deelnemers van de Insurance cycle tour een bedrag van 10.000 euro aan HandicapNL. Help jij mee om de opbrengst dit jaar te overtreffen?

Let op: Het is helaas niet meer mogelijk om je in te schrijven voor de Insurance Cycle Tour.

Patrick Roest: “Geweldig dat de Insurance Cycle tour voor HandicapNL heeft gekozen. Het Gebaar van Waardering is een prachtig cadeau voor ouders die het enorm verdienen.”

Gebaar van waardering

De dagelijkse zorg voor een kind met een handicap is zwaar en stopt nóóit. 60% van de ouders van kinderen met een handicap heeft te kampen met een burn-out. Dankzij de opbrengst van de Insurance Cycle Tour kan HandicapNL in september honderden ouders en verzorgers van kinderen met een handicap verrassen met een verwenbox. Een doos gevuld met leuke en lieve verwennerijen als gebaar van waardering.

Veilig en vertrouwd bij Stichting De Iris
Veilig en vertrouwd bij Stichting De Iris
Stichting Falderie geeft Verwenconcerten
Stichting Falderie geeft Verwenconcerten