Eerste [Buddies] ambassadeursdag groot succes!

Vijf ambassadeurs van [Buddies] kwamen naar Paviljoen Buiten in Odijk voor een dag die vooral in het teken stond van kennismaken met elkaar en de nieuwe organisatie. En gingen zij actief onderzoeken welke rollen zij als ambassadeur van [Buddies] kunnen spelen. Eén ding is duidelijk: dit zijn onze Super-[Buddies]!

Ambassadeurs van [Buddies]
Dit zijn onze Super-[Buddies}: Gonnie, Ricardo, Yvette, Jasper en Marlinda

Kennismaken met [Buddies]

In de ochtend druppelden de ambassadeurs wat onwennig binnen, maar na het kennismakingsspel was dit snel verholpen en kon het programma van start. ‘Ik houd van Buddies die…’: ‘ van pannenkoeken eten houden’ of ‘ van vrolijke muziek houden’ werd er vol enthousiasme geroepen. Er is veel informatie gegeven over het nieuwe [Buddies]. En er waren mooie cadeautjes om uit te delen. Voor iedereen een gaaf [Buddies] T-shirt, een polsbandje, visitekaartjes en wat flyers, maakten de dag helemaal geweldig. De T-shirts werden meteen aangetrokken en de polsbandjes werden omgedaan.

Quiz en pannenkoeken

Met een heuse [Buddies] Quiz werd de kennis van de ambassadeurs over [Buddies] getest. Gonnie had de meeste vragen goed en won een geweldige medaille. Door de inspanning bij al deze activiteiten was het hoog tijd voor een lekkere lunch: pannenkoeken!

De poster van Super Buddie Jasper
De poster van Super Buddie Jasper

Super Buddie

Iedereen telt mee en iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten die je voor [Buddies] kan inzetten: als ambassadeur ben je dus een Super Buddie. Dat stond centraal in het middaggedeelte. Onze ambassadeurs hebben allemaal een promotiefilmpje gemaakt en zijn mooi op de foto gezet. Van die foto’s en van alle kwaliteiten van iedere ambassadeur zijn mooie posters gemaakt. Als klapper op deze geweldige dag, kwam er een limousine voorrijden en gingen onze ambassadeurs nog een rit maken. Een groot feest! Wij kijken terug op een geweldig mooie en zonnige dag.

 

Help [Buddies] en word ook ambassadeur!

Ben jij Buddy? Vertel jij graag over de vriendschap met jouw Buddy? Dan kan jij net als Marlinda, Jasper, Ricardo, Yvette en Gonnie ook ambassadeur van [Buddies] worden. Lees er meer over dit artikel of stuur een email naar Buddies@handicap.nl.

Samenwerking [ Buddies ] en lokale ondernemers zorgt voor geweldige activiteitendag
Samenwerking [ Buddies ] en lokale ondernemers zorgt voor geweldige activiteitendag
Het verschil maken als buddy: ‘Ik krijg kippenvel als ik zie hoe goed het haar doet’
Het verschil maken als buddy: ‘Ik krijg kippenvel als ik zie hoe goed het haar doet’