Doneer afgeschreven hardware aan HandicapNL

HandicapNL en De La Rey Trading slaan de handen ineen om samen oude hardware apparatuur te verzamelen en vervolgens te hergebruiken of duurzaam te recyclen. De restwaarde van deze ICT apparatuur gaat hierbij in zijn geheel naar HandicapNL, waardoor op deze manier oude ICT apparatuur een duurzame bestemming krijgt en tegelijkertijd het goede doel gesteund wordt.

HandicapNL en De La Rey starten samenwerking ICT-donaties
HandicapNL en De La Rey starten samenwerking ICT-donaties

 

Meerdere vliegen in één klap

“Bedrijven zien niet altijd dat de oude apparatuur die ze in het magazijn hebben staan nog een behoorlijke waarde heeft”, vertelt Reiny Westerveld, eigenaar van De La Rey Trading. “Denk aan bijvoorbeeld oude beeldschermen, servers of netwerkapparatuur. Maar zeker ook aan telefonie, zowel mobiel als vaste toestellen. Met onze actie slaan we meerdere vliegen in één klap door bedrijven te ontzorgen, duurzaam te werk te gaan en geld in te zamelen voor het goede doel.”

Welkome aanvulling op inkomsten

HandicapNL is hét fonds voor mensen met een beperking en ziet deze samenwerking als een welkome aanvulling op haar inkomsten. “Het mooie van deze samenwerking is dat we bedrijven hiermee niet om geld vragen maar om het doneren van spullen die anders staan te verstoffen. Het ruimt het magazijn op en wij zijn blij met iedere extra euro die wij hiermee aan onze missie kunnen besteden. Want voor de ruim 2 miljoen mensen met een handicap in Nederland is volwaardig meedoen helaas nog steeds niet zo vanzelfsprekend”, aldus Linda Ostendorp, projectleider bij HandicapNL.

Uitsluitend voor bedrijven

Deze ICT inzamelingsactie richt zich op bedrijven en organisaties die een flink aantal apparaten willen doneren aan HandicapNL. “Particulieren verwijzen wij graag naar de gemeentelijke inzamelpunten voor elektronische apparaten”, aldus Linda Ostendorp. Kijk hier voor meer informatie omtrent het doneren van afgeschreven hardware aan HandicapNL of neem contact op met Linda Ostendorp via linda@handicap.nl.

Je donatie opzeggen
Je donatie opzeggen
Merry Christmas! Een onverwachte bijdrage voor Re>Start
Merry Christmas! Een onverwachte bijdrage voor Re>Start