De kop is eraf; op naar een wereld waar iedereen meedoet!

We zijn alweer een paar weken onderweg als HandicapNL, Gelukkig staat de telefoon roodgloeiend en ook onze social media kanalen worden goed gevonden. Hoewel alles tot in het kleinste detail was voorbereid en we met elkaar alle scenario’s de revue hebben laten passeren, werd het moment suprême naarmate het dichterbij kwam steeds spannender.

Portretfoto Danielle Schutgens Directeur HandicapNL
Portretfoto Danielle Schutgens Directeur HandicapNL

 

Alhoewel ik er het volste vertrouwen in had, is het toch altijd de vraag wat voor reacties er uiteindelijk binnen zullen komen op onze samengang. Uiteindelijk is het erg belangrijk om te weten hoe onze nieuwe naam en aanpak bij onze achterban valt. Onze donateurs en partners waar we al jaren goed contact mee hebben, willen we natuurlijk niet teleurstellen. Dus ietwat gespannen hebben we de reacties tegemoet gezien en uiteindelijk blijkt dat die zenuwen nergens voor nodig waren.

Wat dat betreft ben ik echt heel erg blij over wat de betrokkenen ons terug hebben geven. Niet alleen worden de informatieboekjes massaal opgevraagd, maar ook de telefoontjes die we binnen hebben gekregen na het verzenden van onze aankondigingsbrief zijn veelal positief. Een enkeling kan zich niet vinden in de naam, maar er zijn er gelukkig zo veel meer die zeggen dat ze juist de naam HandicapNL recht voor zijn raap en duidelijk vinden. Dat geeft uiteindelijk een erg goed gevoel.

Zoals gewoonlijk bezoek ik veel bijeenkomsten voor HandicapNL en het valt me op dat ik veelvuldig word gefeliciteerd met de gekozen naam en het heldere programma waar we ons de komende tijd sterk voor maken. Ook krijg ik via andere kanalen talloze felicitaties, complimenten en zogenaamde duimpjes omhoog. Op LinkedIn kreeg ik de week van de lancering zelfs zoveel connectie verzoeken, zoiets had ik nog nooit meegemaakt.

Kortom, het vertrouwen is er en nu na de eerste weken weet ik zeker dat we de goede afslag genomen hebben. We zijn inmiddels in volle vaart onderweg om onze droom te verwezenlijken; een wereld waar meedoen voor iedereen vanzelfsprekend is. Wij hopen dat u meedoet en ons hierin steunt.

Daniëlle Schutgens, Directeur HandicapNL