15 kinderen met een handicap hebben een onvergetelijke racemiddag

Wie droomde er vroeger niet van om coureur te worden? Racepak dicht, helm op en GAAAAAN!! Samen met onze partner Connect Invest heeft HandicapNL een onvergetelijke dag aan 15 kinderen met een handicap bezorgd. Zij hadden met hun familie een grandioze ervaring in deze funcar. “Dit is voor mijn dochter één en al sensatie en spektakel en daar geniet ze enorm van. Hier gaat ze het nog lang over hebben.”

 

Samen bouwen aan een wereld voor iedereen met een handicap

Deze dag werd ook de partnerovereenkomst tussen HandicapNL en Connect Invest getekend. Om een nieuwe woonlocatie voor mensen met een handicap te ontwikkelen en in te richten is namelijk veel geld nodig. Gebruikelijke verhuurders van zorginstellingen, zoals woningcorporaties, trekken zich terug uit de markt. En banken zijn terughoudend in het lenen van geld.

Gelukkig zijn er fondsen die beleggen in zorgwoningen en die dit gat kunnen opvullen. Connect Invest selecteert kwalitatief hoogwaardige vastgoedfondsen op het gebied van zorg en wonen. Een voorbeeld is het S5 Vitae Fonds dat ervoor zorgt dat nieuwe woonzorglocaties op een moderne manier gefinancierd worden. Zo zetten we ons samen in voor de ontwikkeling van passende zorgwoningen.

 

“Ik vind het fantastisch om te zien hoe alle kinderen hierop reageren. Ze hebben een wereldmiddag! De Furori racedag die we jaarlijks willen organiseren voor kinderen met een handicap is een belangrijk onderdeel van onze langdurige samenwerkingsovereenkomst met HandicapNL. Dat is zoveel waard. “

Pieter van Herk, directeur Connect Invest

Veilig en vertrouwd bij Stichting De Iris
Veilig en vertrouwd bij Stichting De Iris
Stichting Falderie geeft Verwenconcerten
Stichting Falderie geeft Verwenconcerten