Collecteer nu ook online!

Het is nu ook mogelijk om online te collecteren. Maak met een paar klikken een digitale collectebus aan en deel deze in je eigen social media netwerken om zo een steentje bij te dragen aan het geluk van mensen met een handicap. Geef jij ook om het geluk van ruim 2 miljoen andere mensen met een handicap?

Laptop met daarop de digicollecte website van HandicapNL.
Laptop met daarop de digicollecte website van HandicapNL.

Maak je eigen online collectebus

Tijdens de HandicapNL collecteweek 2018 is het mogelijk om een online collectebus aan te maken. In drie simpele stappen maak je een digitale collectebus aan en deel je deze in je sociale netwerk. Met de donaties steunt HandicapNL organisaties en projecten die mensen met een handicap helpen het heft in eigen handen te nemen. Help je mee?

Projecten voor mensen met een handicap

De opbrengst van de collecte besteden wij aan landelijke en regionale projecten voor mensen met een handicap. Dus ook aan projecten bij jou in de buurt! Zoals maatjesprojecten om eenzaamheid te voorkomen, de inrichting van woningen voor mensen met een handicap, zorgboerderijen en speeltuinen, groepsactiviteiten en vrijetijdsbesteding.

Iedereen eerlijke kansen!

Op deze site kun je eenvoudig jouw eigen online bus maken om geld in te zamelen voor HandicapNL. Meld je aan met je Facebook profiel of emailadres en maak een digitale collectebus aan. Help mee door deze collectebus op één van de vele sociale media platformen te delen en vraag je vrienden, familie en collega’s om een kleine bijdrage in jouw bus te doen. Alvast ontzettend bedankt!

“Mensen zijn nóg meer bereid om iets te geven”
“Mensen zijn nóg meer bereid om iets te geven”
Elly haalt geld op voor HandicapNL én Stichting de Iris.
Elly haalt geld op voor HandicapNL én Stichting de Iris.