• Doneer nu
  • Zoeken
    Generic filters
    Exact matches only

 

[ Bea: Ik vind jou een heel mooi en vreselijk lief dametje. En ik weet zeker dat jij een heel goed topmodel word hoor schat ???????????????????????? ] [ Ad: Geachte lezer, Middels al achter de rug het was zeer indrukwekkend heb met veel plezier gekeken wij waren 30 jr getr. Ga zo door. ] [ Siny: Jullie doen het fantastisch ] [ Hans: Prachtige avond, ga zo door 🙂 ] [ Els: Wat een geweldig programma! We zitten er helemaal klaar voor hoor ???? Jullie zijn kanjers! Heel veel succes allemaal ???????? ] [ Rea: Je bent geweldig! Ik wens je een fijn Kerstfeest, gezellige jaarwisseling, en voor 2019 de start van een succesvolle carrière! ] [ Sipko: APK heel veel succes ] [ winnifred: Alle deelnemers heel veel succes en ik zit zeker naar jullie te kijkeen.!!!!! ] [ Geertje: Wens iedereen veel succes en ga net als andere jaren van jullie genieten ] [ Reza: Hoi Romy, Als ik jou was zou ik lekker doorgaan met waar je mee bezig bent. Ik hoop voor je dat je een echt TOPmodel word 😉 ] [ Jo: Heel veel succes allemaal! ] [ Mia: Heel veel succes met het optreden. Kan niet wachten tot dat het zaterdag is. Vind het een fantastisch programma. Ben zo benieuwd. ] [ Monica: Ik ga zeker kijken naar jullie en Genieten,jullie kunnen het! ] [ Serene: Ik den gek van Niek in Seimon Dus Niek in seimon aan juil tak om voor Mijn ook een lied en te zinderen Het mag een kerst lied zijn ???? ] [ Anne: Hej meid! Ik vind het heel inspirationeel wat je doet, ga vooral zo door 🙂 ] [ Elly: wens je veel goeds ]

 

Jouw support is goud waard!

Romy, John, Mingus en Floor zijn bijzondere mensen. Niet door hun handicap maar door hun dromen, talenten en doorzettingsvermogen. Hieronder leer je ze beter kennen. Vind jij hen ook bijzonder? Laat het dan aan hen weten. Want jouw support is goud waard!

Romy (7 jaar) fotomodel

Als Romy lacht, lacht de wereld mee. Dat komt omdat alles aan haar oprecht en puur is. Omdat ze mensen weet te verbinden.
Support Romy

Floor (18 jaar) zangeres

Zingen speelt een centrale rol in het leven van Floor. Ze vraagt zich zelfs weleens af wat ze als peuter eerder kon: praten of zingen!
Support Floor

John (31 jaar) obstacle runner

Toen John acht jaar geleden zijn rechterhand en een deel van zijn onderarm verloor, wist hij nog niet dat hij er ook iets moois voor terug zou krijgen.
Support John

Mingus (28 jaar) drummer

Mingus is geen man van smoesjes. “Ik zit in een rolstoel maar dat is geen excuus om mijn talent niet te gebruiken.”
Support Mingus