• Doneer nu
  • Zoeken
    Generic filters
    Exact matches only
Ben [jij] niet
bijzonder dan?

Mingus (28 jaar) wil een eigen muziekstudio

“Ik zit in een rolstoel, maar dat is geen excuus om mijn talent niet te gebruiken.” Mingus doet er alles aan om zijn droom te realiseren: een echte muziekstudio waar hij zijn creatieve ideeën en muzikale talent kwijt kan.

Mingus moet extra hard knokken om dingen voor elkaar te krijgen, omdat zuurstofgebrek bij de geboorte zijn hersens beschadigde. Zijn bijzondere droom houdt hem op de been: hij werkt hard aan zijn eerste muziekproducties en heeft muziek- en componeerles.

Alles wat Mingus nodig heeft, zijn mensen die zien hoe getalenteerd hij is. Ben jij dat? Stuur hem dan een berichtje om hem succes te wensen.

Support Mingus met een persoonlijk berichtje.

[ Bea: Ik vind jou een heel mooi en vreselijk lief dametje. En ik weet zeker dat jij een heel goed topmodel word hoor schat ???????????????????????? ] [ Ad: Geachte lezer, Middels al achter de rug het was zeer indrukwekkend heb met veel plezier gekeken wij waren 30 jr getr. Ga zo door. ] [ Siny: Jullie doen het fantastisch ] [ Hans: Prachtige avond, ga zo door 🙂 ] [ Els: Wat een geweldig programma! We zitten er helemaal klaar voor hoor ???? Jullie zijn kanjers! Heel veel succes allemaal ???????? ] [ Rea: Je bent geweldig! Ik wens je een fijn Kerstfeest, gezellige jaarwisseling, en voor 2019 de start van een succesvolle carrière! ] [ Sipko: APK heel veel succes ] [ winnifred: Alle deelnemers heel veel succes en ik zit zeker naar jullie te kijkeen.!!!!! ] [ Geertje: Wens iedereen veel succes en ga net als andere jaren van jullie genieten ] [ Reza: Hoi Romy, Als ik jou was zou ik lekker doorgaan met waar je mee bezig bent. Ik hoop voor je dat je een echt TOPmodel word 😉 ] [ Jo: Heel veel succes allemaal! ] [ Mia: Heel veel succes met het optreden. Kan niet wachten tot dat het zaterdag is. Vind het een fantastisch programma. Ben zo benieuwd. ] [ Monica: Ik ga zeker kijken naar jullie en Genieten,jullie kunnen het! ] [ Serene: Ik den gek van Niek in Seimon Dus Niek in seimon aan juil tak om voor Mijn ook een lied en te zinderen Het mag een kerst lied zijn ???? ] [ Anne: Hej meid! Ik vind het heel inspirationeel wat je doet, ga vooral zo door 🙂 ] [ Elly: wens je veel goeds ]