• Doneer nu
  • Zoeken
    Generic filters
    Exact matches only

Wensen gaan in vervulling bij het Knoop Gala

Op zaterdag 22 december a.s. is het jaarlijkse Knoop Gala. Ruim 30 mensen met een verstandelijke beperking schitteren deze avond op het podium van Carré. Samen met verschillende bekende artiesten maken ze er een bijzondere avond van.

Zo gaat de grootste wens van dwarsfluitiste Marije in vervulling: optreden met haar helden Nick & Simon. Rico gaat de show stelen met zijn saxofoon en de meiden van OG3NE. En Yannick kent alle liedjes van Trijntje Oosterhuis uit zijn hoofd en zingt nu een duet met haar.

Wens hier onze bijzondere talenten succes!

 

Uitzenddata Knoop Gala 2018:

22 dec 2018 | 20:30 | NPO 1

28 dec 2018 | 10:15 | NPO 1 (herhaling)

 

 

Support alle artiesten met een persoonlijk bericht.

[ Bea: Ik vind jou een heel mooi en vreselijk lief dametje. En ik weet zeker dat jij een heel goed topmodel word hoor schat ???????????????????????? ] [ Ad: Geachte lezer, Middels al achter de rug het was zeer indrukwekkend heb met veel plezier gekeken wij waren 30 jr getr. Ga zo door. ] [ Siny: Jullie doen het fantastisch ] [ Hans: Prachtige avond, ga zo door 🙂 ] [ Els: Wat een geweldig programma! We zitten er helemaal klaar voor hoor ???? Jullie zijn kanjers! Heel veel succes allemaal ???????? ] [ Rea: Je bent geweldig! Ik wens je een fijn Kerstfeest, gezellige jaarwisseling, en voor 2019 de start van een succesvolle carrière! ] [ Sipko: APK heel veel succes ] [ winnifred: Alle deelnemers heel veel succes en ik zit zeker naar jullie te kijkeen.!!!!! ] [ Geertje: Wens iedereen veel succes en ga net als andere jaren van jullie genieten ] [ Reza: Hoi Romy, Als ik jou was zou ik lekker doorgaan met waar je mee bezig bent. Ik hoop voor je dat je een echt TOPmodel word 😉 ] [ Jo: Heel veel succes allemaal! ] [ Mia: Heel veel succes met het optreden. Kan niet wachten tot dat het zaterdag is. Vind het een fantastisch programma. Ben zo benieuwd. ] [ Monica: Ik ga zeker kijken naar jullie en Genieten,jullie kunnen het! ] [ Serene: Ik den gek van Niek in Seimon Dus Niek in seimon aan juil tak om voor Mijn ook een lied en te zinderen Het mag een kerst lied zijn ???? ] [ Anne: Hej meid! Ik vind het heel inspirationeel wat je doet, ga vooral zo door 🙂 ] [ Elly: wens je veel goeds ]